Találtam több mint félmillió forintot! Mit tegyek?
Ha szólsz szüleidnek. ők tárcsázzák a rendőröket. és elviszik. ha nem jelentkezik a pénzért a tulaj 1 bizonyos időn belül akk megtarthatjátok.
Én nem szólnék a helyedben. most 17 éves srác vagyok jól jönne az élet el kezdéséhez.
Rajtad áll a döntés..
Bár lehet tráfálni akarsz.:D
De jó neked!Én is szeretnék találni ennyi pénzt.Jól jönne a törlesztéshez.
Én várnék a helyedben 18 éves koromig,majd nyitnék egy bankszámlát és rátenném.Addig rejtsd el valami tuti helyen.Jól jön az még neked később.Ha Te hagynál el ennyi pénzt,tuti nem látnád viszont.Sajnos ilyen világban élünk.
Ha van a tárcában olyan okmány, ami egy bizonyos személyé, azt add be vhova, hogy az utcán találtad elszórva őket.
A pénzt a helyedben elrejteném valami szekrényben, amihez csak neked van kulcsod, és senkinek egy szót nem szólnék róla.Még a legjobb barátnőmnek se!
De hozzá se nyúlnék, alkalmasabb időkre tartogatnám.
Én 15 évesen ugyan vissza nem adtam volna, ha ennyi pénzt találok, mert az én szüleim se lettek volna különbek, nekem gyakran még a büfépénzért is úgy kellett könyörögnöm, nemhogy másra..
Szóval lelkifurka nélkül tartsd csak meg, de az okmányokat add le pl. egy buszpályaudvaron.
Lehet, hogy az illető jobban örül azok meglétének, mint magának a pénznek.
Mellesleg, aki fél milkát hord kp - ben a pénztárcájában és még el is veszíti, hááát...vagy nagyon meggondolatlan, vagy tényleg aprópénz számára.
Igazolványok vannak benne?Azokat mindenképp vidd vissza.A pénzt azt biztos hogy megtartanák a szüleid, egy egyszerű mondattal elintézve:"Ugyan kislányom, fiatal vagy még, nincs szükséged erre a sok pénzre."Ennyi.
Szerintem ha elkezdenél költekezni, úgysem tudnád eltitkolni.Ahhoz meg nagyon el kell dugnod hogy még 10 év múlva is csak te találd meg.
Tartsd meg!!!!
Örülj h ilyen szerencsés vagy isten ajándéka...!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!