Mindenhol azt olvasni, hogyan kell fogyizni. En hizni szertnek, de meg ilyen kategoriat sem talaltam. Van valakinek valami tippje?
Addig örüljetek, amíg annyit zabálhattok, amennyit akartok!!
Én most vagyok 23 éves.9 hónapja szültem.Kb egy évvel teherbe esésem előtt le álltam a dohányzással, és azonnal 1 hónap alatt híztam 10 kilót.Ekkor voltam 63 kiló, amikor teherbe estem akkor már 68 kiló voltam.És most is 68 kiló vagyok, de vissza mennék 63ig, de nem megy! :( Ellenben olyan szépen hozzászoktam a terhesség alatti büntetlen zabáláshoz éjszaka, hogy most ha nem eszek valamit éjfél fele akkor nem bírok elaludni! :(
Szóval nagyjából biztos hízáshoz abba kell hagyni a cigit, és teherbe kell esni!! :D
Ha nem mozogsz, zsíros és gyorséttermi ételeket fogyasztasz, az nem segít! Csak a szervezetedet teszed tönkre!
Táplálkozz egészségesen, sportolj rendszeresen! Ha sportolsz, izmosabb leszel, az izom pedig nehezebb, mint a zsír! Sok sikert!
A stressz hízlal a legjobban.
Sajnos ez saját tapasztalat. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!