Lehetséges az, hogy valakinek hájas a hasa, de mégsincs melle?
Ahogy nincs célzott területre kifejtett fogyás, úgy nincs célzott testtájra való szalonnafelépítés sem.
Viszont ha elhízol és csöcseid nőnének... Nos, azok is lehetnek "szépek". Én is emiatt vettem kondigépet. Fogyni sokat nem fogok, de nem csak zsírszalonna fog borítani.
Sajna van, ismerek is egyet, aki régen baromi szép volt jó alakkal meg az arca is szép volt, de túl korán (kb 15 évesen) elkezdett fogamzásgátlót szedni, amitől úgy meghízott, hogy nem kapott levegőt, és asztmás lett, és szteroidokat kellett szednie rá, amitől aztán még jobban meghízott. Mindezt azért, hogy 15 évesen már dughassák. És elég gáz látni a régi képein, milyen szép volt, most meg olyan segge van, mint Shreknek (de komolyan), és kövér, de a melle aránytalanul kicsi a hasához képest.
Egyébként ha ettől félsz, egyél nagyon sokat, és gyúrj a hasadra. De tényleg csak a hasadra, hogy szexi izmos legyen, másra semmiképp se, mert akkor a melled is izmos lesz, mint egy pasinak, és az undorító. Amúgy ha ennyire vékony és kismellű vagy, mért félsz az elhízástól? Ha eddig nem híztál, most mitől következne be a robbanás?
Na most akkor miért írtad, hogy félsz az elhízástól, ha már alapból hájas vagy? Akkor meg mitől is félsz? Azt írtad, nem vagy hájas...
Mostmár nem értem, mi a problémád. Ha hájas a hasad de mégsincs melled, akkor nyilvánvalóan lehetséges, mivel magadon is látod, hogy létezik, akkor meg mért kérdezed meg, hogy lehet-e ilyen?
de ha mindenem lefogy akkor arányos lesz a testem.
nem, kiskoromban még akármennyit ettem nem híztam. ez volt úgy 14 éves koromig, azóta felszedtem (jó)pár kilót. és nem 'zabálok' annyit már bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!