Helló,köszi mindenkinek aki rákattintott. Biztosan rossz katgória,de segítségre van szükségem:( hülye voltam és rákerestem egy nagyon durván beteg filmre ,a címét nem fogom elmondani mert azóta kínoz és nem akarom ,hogy a ti lelketek is sérüljön!!!! Ez ma volt és folyton csak ezen jár az agyam pedig nagyon szeretném elfelejteni:( és meg se néztem a filmet csak elolvastam egy kritikát és megnéztem 2 képet még az előzetest se láttam.
De a motel meg a fűrész ehhez képest SEMMI. Hogyan legyek túl ezen? Kétségbe vagyok esve. Valami bevált módszer a gondolatok elterelésére? Vagy mit csináljak? könyörgöm írjatok valami bátorítót vagy vicceset vagy BÁRMIT.
Biztos most ragasztgatja a széttört lelkivilágát...Habár igazán megmondhatná a film címét, mert már én is kiváncsi vagyok :D (holott utálom a horrort)
2011. júl. 13. 00:27
72/120 Zorana válasza:
nézi ahogy tiprodunk a választ keresve ... és röhög a markába :(
73/120 anonim válasza:
Már leírta a kérdező, de leírtam már én is utalgatva... :)
Akinek még mindig nem világos, nézze meg ezt a hsz-t, és az előzményt is, és rakja össze a képet: tegnap 23:32.
Igen. Az Emberi százlábúra (The Human Centipede) gondolt a kérdező.
74/120 anonim válasza:
olyan lett ez az oldal mint a facebook. :)))))))
75/120 anonim válasza:
Kérdező!Hahó!!Sokkot kaptál,vagy elaludtál a nagy félelemben?
76/120 anonim válasza:
Engem a kibelezős/kézzel-foghatós-gyilkosos filmek nem akasztanak ki. Azok csak undorítóak, de nem félelmetesek.
Ami nekem betesz, azokat a "disturbing"-gel illetném. Nemrég láttam a Buried-et (Ryan Reynolds). Nem is horror, szerintem csak lightos thriller. De a vége annyira felzaklatott. Mint a The Collector (John Fowles regény).
Napokig kísértett egy rossz érzés.
2011. júl. 13. 00:29
77/120 anonim válasza:
wummwumm:D na mi a címe?xD nemjöttem rá, pedig végigolvastam a válaszaitokat:D
2011. júl. 13. 00:30
78/120 orikon válasza:
De nem azért.... de hány éves a kérdező? mert ha 14 akkor a Grotesque meg az emberi százlábú az tényleg beteg, ha 16 akkor a Titanic.:D Am szerintem csak szivat minket. Feldobja a labdát és lelép aludni?
79/120 Zorana válasza:
jó én meg többször nem posztolom h rohadtul nem az érdekel amiről ő beszél hanem az amiről az egyik kommolo ... h betiltott film igaz történet ... azt hogy a kérdezős az emberi százlábúra gondolt sztem már rég levágta mindenki -.-
80/120 anonim válasza:
Szerintem a kérdező a Human Centipede-re gondolt, dehát az nem ennyire brutális h összetörjön érzékeny lelkivilága xD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!