SOS Könyörgöm írjatok, mitévő legyek? FONTOS
Helló,köszi mindenkinek aki rákattintott. Biztosan rossz katgória,de segítségre van szükségem:( hülye voltam és rákerestem egy nagyon durván beteg filmre ,a címét nem fogom elmondani mert azóta kínoz és nem akarom ,hogy a ti lelketek is sérüljön!!!! Ez ma volt és folyton csak ezen jár az agyam pedig nagyon szeretném elfelejteni:( és meg se néztem a filmet csak elolvastam egy kritikát és megnéztem 2 képet még az előzetest se láttam.
De a motel meg a fűrész ehhez képest SEMMI. Hogyan legyek túl ezen? Kétségbe vagyok esve. Valami bevált módszer a gondolatok elterelésére? Vagy mit csináljak? könyörgöm írjatok valami bátorítót vagy vicceset vagy BÁRMIT.
KÖSZÖNÖM. :(
Megneztem en is az elozetest, attol meg nyugodtan fogok aludni, de az egesz filmet megnezve lehet, hogy en is rakattannek a mesekre par ejszaka.
A masik brutalis sztoris filmet, meg ne is akarjatok megtalalni, mert azt is buntetik, aki megnezi, nem csak azt aki felrakja, nem beszelve arrol, hogy epp ertelmu ember hanyas nelkul nem birna vegignezni.
Én írtam le a brutális sztoris film tartalmát.
Szóval én se m néztem, csak hallottam róla egy szülinapon. És nem csodálom, hogy még azt is büntetik, aki nézi, hiszen, ha tényleg igaz, akkor a film tartalma a valóságban is megtörténik. Szóval bűncselekményt követnek el.
Zorana! A film címét sajnos nem fogjuk megtudni,mert már írta,hogy nem tudja,csak a tartalmát.
De ha esetleg megkérdezné a barátokat,akik mesélték neki,akkor megtudhatnánk mi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!