Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » SOS Könyörgöm írjatok, mitévő...

SOS Könyörgöm írjatok, mitévő legyek? FONTOS

Figyelt kérdés

Helló,köszi mindenkinek aki rákattintott. Biztosan rossz katgória,de segítségre van szükségem:( hülye voltam és rákerestem egy nagyon durván beteg filmre ,a címét nem fogom elmondani mert azóta kínoz és nem akarom ,hogy a ti lelketek is sérüljön!!!! Ez ma volt és folyton csak ezen jár az agyam pedig nagyon szeretném elfelejteni:( és meg se néztem a filmet csak elolvastam egy kritikát és megnéztem 2 képet még az előzetest se láttam.

De a motel meg a fűrész ehhez képest SEMMI. Hogyan legyek túl ezen? Kétségbe vagyok esve. Valami bevált módszer a gondolatok elterelésére? Vagy mit csináljak? könyörgöm írjatok valami bátorítót vagy vicceset vagy BÁRMIT.

KÖSZÖNÖM. :(

2011. júl. 12. 23:18
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/120 anonim ***** válasza:

Megneztem en is az elozetest, attol meg nyugodtan fogok aludni, de az egesz filmet megnezve lehet, hogy en is rakattannek a mesekre par ejszaka.

A masik brutalis sztoris filmet, meg ne is akarjatok megtalalni, mert azt is buntetik, aki megnezi, nem csak azt aki felrakja, nem beszelve arrol, hogy epp ertelmu ember hanyas nelkul nem birna vegignezni.

Én írtam le a brutális sztoris film tartalmát.

Szóval én se m néztem, csak hallottam róla egy szülinapon. És nem csodálom, hogy még azt is büntetik, aki nézi, hiszen, ha tényleg igaz, akkor a film tartalma a valóságban is megtörténik. Szóval bűncselekményt követnek el.

2011. júl. 13. 00:51
 102/120 anonim ***** válasza:

Zorana! A film címét sajnos nem fogjuk megtudni,mert már írta,hogy nem tudja,csak a tartalmát.

De ha esetleg megkérdezné a barátokat,akik mesélték neki,akkor megtudhatnánk mi is.

2011. júl. 13. 00:54
 103/120 anonim ***** válasza:
100%
Itt tényleg van olyan, aki lelkileg megsérült a Human Centipede miatt? Emberek, az a film egy vicc :DDD
2011. júl. 13. 00:57
 104/120 Zorana ***** válasza:
00:54 : aki leírta h büntetik a nézését is hányás nélkül nem lehet kibirni ...ő még tudhatja a címét :P Vagy azt is büntetik ha elmondja ? :D
2011. júl. 13. 00:57
 105/120 anonim ***** válasza:
00:57 A kérdezőnek van vele gondja,másnak nincs,mi meg már régen másik filmnél tartunk...
2011. júl. 13. 00:59
 106/120 anonim ***** válasza:
Szerintem a terheses-erőszakolós film A Serbian film. Nem láttam, de most rákerestem, és a wiki szerint van benne ilyesmi rész.:D
2011. júl. 13. 01:01
 107/120 anonim ***** válasza:
Zorana!Ha esetleg megtudnád,elküldenéd priviben?Most beállítottam,hogy lehessen privit küldeni Nekem is.Nem vagyok beteg elméjű,csak érdekel..Aztán lehet,hogy nem bírnám nézni.
2011. júl. 13. 01:04
 108/120 Zorana ***** válasza:
01:01 : az lesz az ! hát köszi :) am jelzem nem vagyok ennyire beteg ... sőt ...terhes vagyok uh tuti nem nézem meg csak érdekelt a címe :) uh köszi :)
2011. júl. 13. 01:04
 109/120 anonim válasza:
100%
Philosophy of a knife, Man behind the sun, Vomit Gore Trilogy, ez bemelegítésnek elég is lesz. ;)
2011. júl. 13. 01:11
 110/120 anonim ***** válasza:

[link]

Lehetséges, hogy ez az a film.

2011. júl. 13. 01:16
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!