Helló,köszi mindenkinek aki rákattintott. Biztosan rossz katgória,de segítségre van szükségem:( hülye voltam és rákerestem egy nagyon durván beteg filmre ,a címét nem fogom elmondani mert azóta kínoz és nem akarom ,hogy a ti lelketek is sérüljön!!!! Ez ma volt és folyton csak ezen jár az agyam pedig nagyon szeretném elfelejteni:( és meg se néztem a filmet csak elolvastam egy kritikát és megnéztem 2 képet még az előzetest se láttam.
De a motel meg a fűrész ehhez képest SEMMI. Hogyan legyek túl ezen? Kétségbe vagyok esve. Valami bevált módszer a gondolatok elterelésére? Vagy mit csináljak? könyörgöm írjatok valami bátorítót vagy vicceset vagy BÁRMIT.
Nézz meg egy jó mesét vagy akár többet, azzal elterelődik a figyelmed.
2011. júl. 12. 23:21
3/120 anonim válasza:
Bátorító: Hajrá.
Vicces: Két medve megy a sivatagban. Az egyik jobbra, a mások barna.
Tanács: Nézz meg egy másik filmet, más témában. Bambit. Olyat, ami megsirat a végén, érzelmes, nyálas.
Azért érdekelne a cím...
4/120 anonim válasza:
mi a film címe?
gondolj arra hogy ez csak film mű vér mű végtagok stb..
5/120 anonim válasza:
Miről szólt pontosan ez a film? Sokat segítene, ha mégis leírnád a címét, csak hogy tudjuk, pontosan mi a durva benne. Gondolj arra, hogy az csak egy film. Nézz meg olyat, ami szintén elragad, de pozitív irányba. Sajnos a félelemre pl. nem gyógyír a józan ész, de azért enyhítheti. Velem is többször volt kisebb koromban (mindig is imádtam a misztikus filmeket), hogy rosszul aludtam napokig, és lestem a sötétet, mikor támad rám a szellem, vagy hasonlók. Hiába tudtam, hogy valószínűleg csak azért, mert megnéztem egy filmet, nem fog semmiféle földöntúli lény megtámadni, az érzéssel mégsem tudtam mit kezdeni... ilyenkor segített, ha belemerültem egy jó könyvbe, egy szeretett filmbe, stb. Idővel elmúlik, ne aggódj.
2011. júl. 12. 23:22
6/120 anonim válasza:
Szia! Szerintem, nézz meg valami vígjátékot, vagy ha fiatalabb vagy akkor egy jó kis animét. :)
2011. júl. 12. 23:22
7/120 anonim válasza:
Ugyan milyen degenerált filmtől vagy így oda?
2011. júl. 12. 23:23
8/120 anonim válasza:
Nekem az Ördögűző és a Radírfej ugrott be.
2011. júl. 12. 23:24
9/120 anonim válasza:
Nekem a mesenézés mindig bejött. :)
2011. júl. 12. 23:26
10/120 anonim válasza:
Mire kerestél rá?
Van egy tippem, bár a film nem valami nagy szám állítólag, csak az alaptörténet gyomorforgató...
The Human Centepede (First Sequence) [Az emberi százlábú]? :P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!