Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » SOS Könyörgöm írjatok, mitévő...

SOS Könyörgöm írjatok, mitévő legyek? FONTOS

Figyelt kérdés

Helló,köszi mindenkinek aki rákattintott. Biztosan rossz katgória,de segítségre van szükségem:( hülye voltam és rákerestem egy nagyon durván beteg filmre ,a címét nem fogom elmondani mert azóta kínoz és nem akarom ,hogy a ti lelketek is sérüljön!!!! Ez ma volt és folyton csak ezen jár az agyam pedig nagyon szeretném elfelejteni:( és meg se néztem a filmet csak elolvastam egy kritikát és megnéztem 2 képet még az előzetest se láttam.

De a motel meg a fűrész ehhez képest SEMMI. Hogyan legyek túl ezen? Kétségbe vagyok esve. Valami bevált módszer a gondolatok elterelésére? Vagy mit csináljak? könyörgöm írjatok valami bátorítót vagy vicceset vagy BÁRMIT.

KÖSZÖNÖM. :(

2011. júl. 12. 23:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/120 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen !!!!! a medvés vicc nagyon jó:D tudtam hogy sokan kérdezni fogják de tényleg nem akarom elmondani mert nem is durva hanem BETEG film de nagyon. mert amúgy nem vagyok egy ilyen sérülékeny,és nem is igaz történet de basszus:(:( nagyon köszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. júl. 12. 23:28
 12/120 anonim ***** válasza:
100%

A vizualis terrort vizualis happy-vel tudod hatastalanitani. Lattal valami durvat, hiaba kezdesz olvasni valami szepet, vagy enni valami finomat, vagy beszelni valami jorol; a rossz latvanyt jo latvannyal semlegesitsd. (peldaul a rossz izre is eszel/iszol valamit nem? nem kezdesz kepeket nezegetni...)

Peldaul nezd meg az Australia c. filmet. En tegnap lattam es nagyon jot derultem rajta es szep szines :)

De ha beirod a jutub keresobe, h besenyo pista bacsi... en azon mindig kifekszek, vagy uvegtigris?

2011. júl. 12. 23:29
 13/120 anonim ***** válasza:
100%
Nézz how i met your mothert!
2011. júl. 12. 23:29
 14/120 anonim ***** válasza:
Miben beteg? Túl perverz vagy túl szürreális?
2011. júl. 12. 23:31
 15/120 A kérdező kommentje:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:26

írtam privátot....

2011. júl. 12. 23:32
 16/120 anonim ***** válasza:
100%
Nem véletlenül két lány van benne és elöször érzelmesnek indul? Nem láttam, csak olvastam róla, de azt mondják akik látták, h legszívesebben kivájnák a szemüket.... :)
2011. júl. 12. 23:32
 17/120 anonim ***** válasza:
60%

Csak azt ne mond, hogy azt a brutál beteg filmet nézted meg, amit még az interneten is TILOS és törvénybe ütköző feltenni!? Én nem láttam, csak hallottam róla, de az egész visszataszító, undorító, beteg... nem is akarok tudni róla, mert felfordul tőle a gyomrom. Nem is akarom atartalmat mondani, mert tényleg lelki sérülést okoz.

Nézzél Disney rajzfilmeket, vagy valami kedves, gyerekeknek szóló mesét. Nálam az segített.. na meg egy kiadós hányás.

2011. júl. 12. 23:33
 18/120 anonim ***** válasza:
100%
Kérlek ne csigázz nekem is írd meg privátban h mi ez a film, mi már azért fogunk rosszat álmodni mert az ÖSSZES horrorra rákeresünk :)kérlek küld el a címet!
2011. júl. 12. 23:34
 19/120 anonim ***** válasza:
véletlenül nem a mártírok? XD
 20/120 A kérdező kommentje:
de nem láttam a filmet(Köszönöm Istenem) csak az ötlet borzalmas:( komolyan ide valami durva dolog kéne lehet h én kicsi pónimat fogok nézni:D
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!