Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » SOS Könyörgöm írjatok, mitévő...

SOS Könyörgöm írjatok, mitévő legyek? FONTOS

Figyelt kérdés

Helló,köszi mindenkinek aki rákattintott. Biztosan rossz katgória,de segítségre van szükségem:( hülye voltam és rákerestem egy nagyon durván beteg filmre ,a címét nem fogom elmondani mert azóta kínoz és nem akarom ,hogy a ti lelketek is sérüljön!!!! Ez ma volt és folyton csak ezen jár az agyam pedig nagyon szeretném elfelejteni:( és meg se néztem a filmet csak elolvastam egy kritikát és megnéztem 2 képet még az előzetest se láttam.

De a motel meg a fűrész ehhez képest SEMMI. Hogyan legyek túl ezen? Kétségbe vagyok esve. Valami bevált módszer a gondolatok elterelésére? Vagy mit csináljak? könyörgöm írjatok valami bátorítót vagy vicceset vagy BÁRMIT.

KÖSZÖNÖM. :(

2011. júl. 12. 23:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/120 anonim ***** válasza:
60%

Oké, nekem ez a Human Centipede betett. A plakát meg a "mouth-to-anus" elég volt.

Én asszem Jackass-t fogok nézni. Ajánlom neked is, akármit láttál.

2011. júl. 12. 23:49
 32/120 anonim ***** válasza:
27%
Nem veszitek észre,hogy direkt írta ki a kérdést,hogy utána mindenki faggassa,hogy jaj,mondja már meg,milyen film az?!Filmről szó nincs csak szórakozik!
2011. júl. 12. 23:49
 33/120 A kérdező kommentje:
igen horror...de ááááá mondjuk már kezdem jobban érezni magam..köszönöm ,hogy írtatok!!!
2011. júl. 12. 23:50
 34/120 anonim ***** válasza:

Nézz mesét. Tom & Jerry, vagy valami vicceset.

Gondolj sok jóra, szép emlékekre. Én amikor egy horrorfilmnek a képeit láttam, ugyanígy telecsináltam magam, napokip erre gondoltam. Aztán fogtam magam, meraktam a CD-t és megnéztem. Aztán megkönnyebbültem. Persze csukott szemmel. :) Azt nem mondom, hogy nem féltem, de azért könnyebb volt. aztán már a következő nap már nem voltak rémálmaim.

2011. júl. 12. 23:51
 35/120 anonim ***** válasza:
Azért 23:48 és a kérdező leírhatná a filmek címét...*bociszem* én nem akarom megnézni őket, de azért kíváncsi lennék
2011. júl. 12. 23:51
 36/120 A kérdező kommentje:
nem szórakozom,de tényleg nem akarom,hogy mások is rákeressenek mert durva de mondjuk sztem a legöbben már kitalálták..
2011. júl. 12. 23:52
 37/120 anonim ***** válasza:
100%
Szóval a Human Centipede?:O :D Légyszi légyszi mondd el *.* Láttam már nagyon brutális filmet is (Sprski film) ha vkit érdekel :P
2011. júl. 12. 23:58
 38/120 anonim ***** válasza:
100%

A buszra felszáll egy vámpír, és húz maga után egy koporsót. Az emberek tátott szájjal nézik, mire megszólal a vámpír:

- Mi van? Nem láttak még ételhordót?

2011. júl. 12. 23:59
 39/120 anonim ***** válasza:
100%
rákerestem az emberi százlábúra de nem estem tőle hanyatt, mmint durva de a képek meg atrailer alapján nem lesz álmatlan éjszakám, mjuk nem nézném meg azért, de ennyi nem zavarta meg az estémet...
2011. júl. 13. 00:00
 40/120 anonim ***** válasza:
tényleg elég brutális ez a sprik film a képeiből ítélve.
2011. júl. 13. 00:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!