Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » SOS Könyörgöm írjatok, mitévő...

SOS Könyörgöm írjatok, mitévő legyek? FONTOS

Figyelt kérdés

Helló,köszi mindenkinek aki rákattintott. Biztosan rossz katgória,de segítségre van szükségem:( hülye voltam és rákerestem egy nagyon durván beteg filmre ,a címét nem fogom elmondani mert azóta kínoz és nem akarom ,hogy a ti lelketek is sérüljön!!!! Ez ma volt és folyton csak ezen jár az agyam pedig nagyon szeretném elfelejteni:( és meg se néztem a filmet csak elolvastam egy kritikát és megnéztem 2 képet még az előzetest se láttam.

De a motel meg a fűrész ehhez képest SEMMI. Hogyan legyek túl ezen? Kétségbe vagyok esve. Valami bevált módszer a gondolatok elterelésére? Vagy mit csináljak? könyörgöm írjatok valami bátorítót vagy vicceset vagy BÁRMIT.

KÖSZÖNÖM. :(

2011. júl. 12. 23:18
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/120 Zorana ***** válasza:

01:16 : az lesz az !

ámbár ki kell ábránditsam azokat akik szerint be van tiltva meg azt is büntetik aki nézi ... simán letölthető! annyi hogy figyelmeztetéssel van teletüzdelve ... hogy csak erős gyomorral, nagyon aberrált és szigorúan 18 felett ! előzetest is könnyen lehet hozzá találni. tény és való nagyon beteg :/

2011. júl. 13. 01:22
 112/120 anonim ***** válasza:
100%

koszi a linket a filmrol. nagyon jokat irnak az ottani kommentelok is, pl:

"bár ez egy durva film, a háborúban ténylegesen megtörtént borzalmakat meg sem tudja közelíteni" es ezutan mindegy hogy mi mit gondoluk, meg hogy nem tudunk aludni, meg jaj mi legyen nezzek meset? Mi ezeken nem estunk tul (szerencsere) ezert fogalmunk sincs mirol van szo (egy haboruban) es megremulunk es jaj segitseg... kozben pedig ez is csak egy emberi viselkedes, ami igaz messze van a szamunkra normalisnak tartott szinttol, de akkor is csak emberi viselkedes marad! En mar szinte nem lepodom meg semmi; legalabbis amit ember talal ki. Az ufok biztos tudnanak meglepit okozni, de az ember, - mint olyan - mindent kinezek belole.

2011. júl. 13. 01:51
 113/120 anonim ***** válasza:
100%

Abban igazat adok, hogy az emberektől szinte már minden kitelik. De azért van a törvény, az igazságszolgáltatás, hogy azokat az embereket, akik bűnt követnek el, azokat megbüntesse és oda rakja őket, ahova valók.

Én mondjuk Szerbiában, Vajdaságban élek, és átéltem egy háborút. De a háború még nem mentség arra, hogy valaki ilyen dolgokat csináljon.

2011. júl. 13. 01:58
 114/120 anonim ***** válasza:
100%
A kegyetlenségre nincs mentség!!!!
2011. júl. 13. 02:14
 115/120 anonim ***** válasza:
Gyerekek én szerbiai vagyok és higyjétek el,hogy a háborúban bizony annyi szörnyűség történt,hogy azt le sem lehet írni...sajnos....
2011. júl. 13. 09:54
 116/120 A kérdező kommentje:

huh jesszusom itt egész kis fórum alakult ki:D egyébként ha valakit érdekel én kicsi pónimat néztem,meg family guy-t:D és a lelkivilágom már kezd rendbe jönni végülis csak egy beteg film az egész de kicsit kiborultam tegnap este..köszönöm mindenkinek aki írt. Lehet,hogy valakinek nem volt akkora durranás a film és látott már sokkal durvábbakat,de engem komolyan felzaklatott és tényleg beteg az ötlet...ja,és nem akartam elmondani a címét mert nem akartam,hogy rákeressetek ennyi nem azért,hogy kínlódjatok! De mivel már úgyis kitalálta az egyik válaszoló,és valószínüleg már mindenki tudja,hivatalosan is közlöm,hogy az Emberi százlábúról van szó. Úgyhogy rátok van bízva,hogy mit csináltok vele ,de senkinek sem ajánlom ,hogy rákeressen vagy megnézze....ja és NEM olvastam el azt a sok borzalmas film-sztorit amit írtatok!!! én többet nem keresek rá ilyen filmekre:D

köszi mindenki.

15/L

2011. júl. 13. 11:07
 117/120 A kérdező kommentje:
és tudom,biztos én vagyok túl érzékeny...mindenesetre szerintem nem jó ilyen nagyon durva lélekromboló filmeket nézni,szóval azt hiszem egyenlőre maradok a romatikus drámáknál:D mármint, mi haszna az embernek abból,hogy brutalitást,kegyetlenséget és embertelenséget néz a tvben amikor a való világban is van elég? Mindegy végülis az én hibám,hogy rákerestem,de az tuti,hogy a továbbiakban hanyagolni fogom az erőszakos filmeket.!
2011. júl. 13. 11:16
 118/120 anonim ***** válasza:
Helyes, nem filmeket kell nézni, hanem sok puruttya extrémet.:)
2011. júl. 13. 12:05
 119/120 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezzel vége is a rémisztő sztorinak fóruma. 112 válasz.

Új válasz, vajon hány pontot kap ezért a kérdésért a kérdező???

2011. júl. 13. 14:53
 120/120 A kérdező kommentje:
:D
2011. júl. 13. 15:07
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!