Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » SOS Könyörgöm írjatok, mitévő...

SOS Könyörgöm írjatok, mitévő legyek? FONTOS

Figyelt kérdés

Helló,köszi mindenkinek aki rákattintott. Biztosan rossz katgória,de segítségre van szükségem:( hülye voltam és rákerestem egy nagyon durván beteg filmre ,a címét nem fogom elmondani mert azóta kínoz és nem akarom ,hogy a ti lelketek is sérüljön!!!! Ez ma volt és folyton csak ezen jár az agyam pedig nagyon szeretném elfelejteni:( és meg se néztem a filmet csak elolvastam egy kritikát és megnéztem 2 képet még az előzetest se láttam.

De a motel meg a fűrész ehhez képest SEMMI. Hogyan legyek túl ezen? Kétségbe vagyok esve. Valami bevált módszer a gondolatok elterelésére? Vagy mit csináljak? könyörgöm írjatok valami bátorítót vagy vicceset vagy BÁRMIT.

KÖSZÖNÖM. :(

2011. júl. 12. 23:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/120 anonim ***** válasza:
Legalább a műfaját megadhatnád.
2011. júl. 12. 23:36
 22/120 anonim ***** válasza:
Légyszi, mondd meg mi az. Ez így nem ér.
2011. júl. 12. 23:37
 23/120 anonim ***** válasza:
100%

Tehát az emberi százlábú volt az :D. Ismertető után nekem sem volt kedvem megnézni. Mindenféle horror jöhet, imádom például a zombifilmeket és a jó kis slasher moviekat, de az indokolatlan, beteg f@szságoknak nem látom értelmét.

Mese tényleg jó, utána pedig a téve kikapcsolásra állítva, vagy menjen egész éjszaka. Könnyebb úgy elaludni, hogy valami zsizseg a füledben.

2011. júl. 12. 23:38
 24/120 anonim ***** válasza:

mondd már basszus

egyéb témában volt szó a Hobo with a Shotgun filmről nem arra kerestél rá?

abban volt olyan hogy gyerekekkel teli buszt égettek fel meg ilyesmik

2011. júl. 12. 23:38
 25/120 anonim ***** válasza:
100%
Ha a Human Centipede az, akkor nézd meg a South Park HUMANCENTiPAD részét. XD
2011. júl. 12. 23:39
 26/120 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan egyre jobb ajánlások vannak :D Tényleg komoly összeget tennék rá, hogy a Human Centipede volt.
2011. júl. 12. 23:40
 27/120 anonim ***** válasza:

Ráadásul holland.

Általában az európai horrorok durvábbak. Én elég besz@rós vagyok, de a Fűrész sorozat kész vígjáték.

2011. júl. 12. 23:41
 28/120 anonim ***** válasza:
Úúristen légyszi mondd meg!! Azzal senkinek nem ártasz, ha leírod a címét.
2011. júl. 12. 23:44
 29/120 anonim ***** válasza:
Legalább horrorfilm?
2011. júl. 12. 23:45
 30/120 anonim ***** válasza:
60%
El sem tudjátok képzelni, hogy mi a leges legdurvább film. Azt senkinek nem kívánom, hogy nézze meg. Én sem mertem, mert elég volt annyi, hogy elmeséljék a tartalmat. Undorító, beteg, gyomorfordító, erkölcstelen, embertelen,.. ezek nem szavak arra, hogy milyen az a film. A lehető legrosszabb.. és az még attól is rosszabb, hogy nem csak film, hanem amit nézel, azt a valóságban is megtörtént. Már a film nézése is törvénybe ütközik. Amúgy erről én is csak egy szülinapon hallottam.. hallottam, mert erről beszéltek a többiek. De bár ne is hallottam róla. Ez bűncselekmény, a legsúlyosabb.
2011. júl. 12. 23:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!