SOS Könyörgöm írjatok, mitévő legyek? FONTOS
Helló,köszi mindenkinek aki rákattintott. Biztosan rossz katgória,de segítségre van szükségem:( hülye voltam és rákerestem egy nagyon durván beteg filmre ,a címét nem fogom elmondani mert azóta kínoz és nem akarom ,hogy a ti lelketek is sérüljön!!!! Ez ma volt és folyton csak ezen jár az agyam pedig nagyon szeretném elfelejteni:( és meg se néztem a filmet csak elolvastam egy kritikát és megnéztem 2 képet még az előzetest se láttam.
De a motel meg a fűrész ehhez képest SEMMI. Hogyan legyek túl ezen? Kétségbe vagyok esve. Valami bevált módszer a gondolatok elterelésére? Vagy mit csináljak? könyörgöm írjatok valami bátorítót vagy vicceset vagy BÁRMIT.
KÖSZÖNÖM. :(
válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:18
Vagy annyira megsérült a lelke, hogy kifeküdt a kétsébeeséstől :DD
"A címet nem tudom, mert egy szülinapon hallottam erről a filmről. Tulajdonképpen az egész, amit a filmen látsz, az meg is történik. Valójában ez egy bűncselekmény, és csakis kizárólag beteg emberek műve. Privátban leírhatom a tartalmat, ha gondolod."
én hozzá magyarázok :D 00:04 kor kommolt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!