Általában ha egyedul vagyok mindig elfog a rossz kedv! :(
Legtobbszor az amerikai pasimra gondolok, akit nyáron ismertem meg és nagyon hiányzik. De ezek olyan nagyon bonyolult szálak. Lehet, hogy soha tobbet nem fogom már látni az életemben, de ha elmegyek tanulni Californiába akkor mégis ossze futunk az utcán és egyutt iszunk majd megint :) Erre szoktam sokszor gondolni! De ugyanakkor az az orekre elbúcsúzós énem is elo jon és olyankor nagyon rosszul érzem magam! :(
2009. márc. 13. 23:51
2/16 anonim válasza:
Bevallom, férfi létemre , ha sétálok én sokatt ábrándozok, föleg lányokrol...
3/16 anonim válasza:
A leendőbeli bnőm van az eszembe h mit csinálhat pontosan. (:
4/16 anonim válasza:
nagyon sokmidnenről, néha belekavarodok a gondolataimba és már arra sem emlékszem 1 percel ezelött mire is gondoltam,mert jött egy másikX'D
2009. márc. 14. 00:02
5/16 anonim válasza:
Sokszor jó egyedül sétálni és olyan nyugalom van olyankor...
Sokszor pedig csajokon jár olyankor az eszem.
2009. márc. 14. 00:56
6/16 anonim válasza:
Napi gondjaimon gondolkozok, na meg, hogy mit fozzek a csaladnak :D
2009. márc. 14. 07:09
7/16 anonim válasza:
Arra hogy le kéne fogyni nyárra.
2009. márc. 14. 09:33
8/16 anonim válasza:
zenét hallgatok szinte mindig ipodon és nem sok mindenre gondolok közben esetleg ilyen napi dolgok, hogy mit fogok csinálni, ha hazaértem...
2009. márc. 14. 10:29
9/16 anonim válasza:
Arra, hogy vajon a szembe jövő kedvetlen arcok mire gondolnak :)
Vagy nézegetm a pocsolyákat, ha vannak, ha nincsenek, akkor a házakat... és közben "írok"... én valahogy a fejemben mindig írok, ha ráérek, naplót, könyvet, blogot... de arra sosincs időm, hogy aztán ténylegesen is leírjam... :D
2009. márc. 14. 10:40
10/16 anonim válasza:
Én általában pasikra/haverokra gondolok. Holott nem vagyok, egy plázacica, főként csendes vagyok, éppen ezért gondolkodom rajta. Gondolok a haverokra akik pasik, és néha úgy érzem talán lehetne több köztünk mint barátság. De tudom, ha ez lenne, akkor tönkretenném azt, ami már így is összejött. Gondolok azokra a barátnőimre, akik éppenséggel hazudtak nekem, és nem is tudnak arról, hogy tudom róluk. Valamint, mikor zongorázom nagyon el tudok merülni a gondolataimban :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!