Azért vannak itt olyan anyukák is, akiknek általában harmonikusan, boldogan telnek napjai a babájával, nem depressziósak és nincs bezártsági érzésük annak ellenére sem, hogy sokat vannak egyedül, mert a párjuk későig dolgozik?
Igen, pl.én! :)
Örülök, hogy végre itthon vagyok a várva-várt kislányommal.
Nekem ovisok, és olyan rossz nélkülük. Tök boldog vagyok, ha hazajönnek.
Én egyedül vagyok velük. És olyan jó ölelgetni őket, ha itthon vannak, meg rajzolni, verseket mondani... :-)
Persze!!!:)
Nagyon fáradt vagyok, babám éjszaka rosszul aludt, 3,5 hónapos.
Már várom nagyon a tavaszt, hogy sokat lehessünk kint.
Apuci itthon dolgozik ez jó, de azért nem zavarhatom mindig.
Vannak nehézségek, de boldog vagyok, és nem győzök betelni babámmal:)Tegnap először átfordult, olyan büszke vagyok rá:)
Nem vagyok depressziós, éneklek neki, de van hogy nem baba dalokat, hanem ami jön, ő mosolyog, én meg röhögök magamon, és jólesik:)
Általában harmonikusan telnek a napjaink, annyira nincs bezártsági érzésem, de az is igaz, hogy mindig is szerettem itthon lenni.
Hétvégén át szoktunk menni szüleimhez, 3 tesóm még otthon lakik, jókat beszélgetünk, nevetgélünk:)
Szerintem sokszor az időjárás is befolyásolja a hangulatot, ezért lenne jó, ha sütne már a nap.De amúgy tényleg jól elvagyunk:)
Babát vársz?Vagy csak az "agyadra megy már" a jajj mit csináljak a babámmal kérdések?
Szia!
Én nagyon jól elvagyok itthon a lassan 10 hónapos kisfiammal. Az éjszakákat 2 hónapos kora óta átalussza, a hozzátáplálás is könnyen ment, mindent szívesen eszik.
A fogzás is csak minimálisan viselte meg.
Mosolygós, nagyon vidám kissrác. Mi nagyon boldogok vagyunk!! :))
És Ti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!