Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Azért vannak itt olyan anyukák...

Azért vannak itt olyan anyukák is, akiknek általában harmonikusan, boldogan telnek napjai a babájával, nem depressziósak és nincs bezártsági érzésük annak ellenére sem, hogy sokat vannak egyedül, mert a párjuk későig dolgozik?

Figyelt kérdés
Nyugtassatok meg! Olyan jó lenne néha ilyenekről is olvasni...
2011. febr. 1. 10:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon boldogan telik ez a babázós korszak, nincs okom a panaszra.

Apa sokat dolgozik nálunk is, de amikor csak tud, örömmel együtt van az ő kisfiával. Nálunk soha nem volt probléma, hogy mondjuk keljen hozzá ő is éjjel vagy tegye tisztába. Amikor csak akarok (és persze apa nem dolgozik) bármikor elmehetek barátnőzni, kozmetikushoz, fodrászhoz stb.

Ha kettesben akarunk lenni a szüleim szívesen vigyáznak a kisfiúnkra, nálunk ez a része a dolognak is megoldott. Én most úgy érzem, rendben van körülöttem minden, és biztosan sajnálni fogom, ha vissza kell mennem majd dolgozni és a fiam már oviba fog menni.

2011. febr. 1. 12:34
 12/16 anonim ***** válasza:

Néha talán kicsit sok. Pl olyan jó lett volna vasárnap a párommal elmenni 2 órára kettesben vásárolni, de senki nem vállalta a gyereket. (pedig egyenlőre anyóssal lakunk, és itthon volt). Ez egy picit rosszul esett.

Ezt leszámítva, abszolút boldog vagyok. Imádom a gyerekem. Csodálom a fejlődését, hogy milyen okos. Hogy mennyivel többet tud napról-napra. Most van a legjobb korban. Nincs már éjszakázás, nincs hasfájás, viszont még nem tud rendesen mászni, szóval nem kell minden percét vigyázni. Magában (persze mellettem) is elvan. Szóval kipihent vagyok, és marad energiám másra is, nem fáradok le agyilag, testileg. A párommal is harmonikus a viszonyunk. Most idilli állapotba kerültem. Már csak egy megbízható bébicsőszt kellene találnunk, aki heti egyszer vigyáz a babánkra, ameddig mi elmegyünk vacsorázni, mozizni vagy sétálni. :) És így már tökéletes lenne minden. Persze hármasban is jó. Csak azért néha jó lenne kettesben is egy kicsit.

2011. febr. 1. 13:37
 13/16 anonim ***** válasza:
Én is rendbe vagyok lelkileg (is)!
2011. febr. 1. 14:25
 14/16 anonim ***** válasza:

Én is 4hós babám 12órát alszik egyhuzamban éjjel, napközben sokat játszunk jó az étvágya sokat nevet sokat sétizünk ha apa hazaér nagyokat fürcsizünk este 7végén családozunk.

Nagyon boldogok vagyunk!

Bár az első 2hónap hasfájósan telt az nehéz volt.....meg nem volt tejcsim az is szar volt de már elfogadtam és így is boldogok vagyunk!

2011. febr. 1. 15:41
 15/16 A kérdező kommentje:
Jaj de jó volt ezeket olvasni! Nekem egy 16 hós kisfiam van, reggeltől 7-től este 7-ig ketten vagyunk. Vannak persze nehéz napjaink, főleg így télen, de alapvetően minden rendben. Meg kell becsülnünk ezt az időszakot, mert ezek a napok nem fognak visszajönni. Lehet, hogy csak én vagyok ezekre fogékony, de olyan sok panaszt lehet olvasni. Már kezdetem magamnak is bebeszélni, hogy milyen rossz is nekünk. De nem! És még jobb lesz ha jön végre a tavasz!
2011. febr. 1. 16:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Dolgozós anyuka vagyok, és igen, nagyon, de nagyon meg kell becsülni ezt az időszakot. Én már nagyon várom a másodikat, hogy végre megint itthon lehessek, és akkor a nagy is megint velem lesz. Mindenkinek jó babázást! :-)
2011. febr. 2. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!