Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szoktatok valamin filozofálni...

KINGMAX kérdése:

Szoktatok valamin filozofálni ("gondolkodni")?

Figyelt kérdés
Evvel kapcsolatban már volt egy hasonló kérdésem-kommentem, de most konkrétan erre szeretnék rákérdezni? Én speciál arról, hogy mi lesz a halál után? <- És erről mi a véleményetek?
2011. jan. 24. 19:44
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ja és az utóbbi kommentem nem neked szólt, hanem szamócának.
2011. jan. 24. 20:35
 12/16 szamóca. ***** válasza:

az első válaszom volt a konkrét válasz a kérdésedre. a kérdés így hangzott: szoktatok valamin filozofálni? a válasz pedig: igen. ennyi.

nem kérdezted hogy min szoktam gondolkodni.

a kommunikáció alapja a jó kérdésfeltevés, itt rontottad el.

második kommentemben az volt a problémád hogy túl részletesen fejtettem ki hogy mit gondolok, mi lesz a halálról. az az én álláspontom volt, és te megkérdezted hogy mi az én véleményem. az én véleményem az, hogy felesleges. ez egy álláspont, és azért mert te nem érted még válasz.

leegyszerűsítem neked, amit eddig probáltam elkommunikálni:

1. igen.

2. az, hogy ezt nem tudhatjuk, ezért felesleges rajta gondolkodni.

2011. jan. 24. 20:40
 13/16 szamóca. ***** válasza:

a kérdés értéke pedig akkor nőne ha lenne értelme.

ez így konkrétan olyan mintha azt kérdezted volna: Szoktatok enni (táplálkozni)?

...egyértelmű -.-

2011. jan. 24. 20:41
 14/16 A kérdező kommentje:
De az ember tudásvágy végtelen! Ennyi erővel\gondolkodás menettel az ember nem jutott volna előre. És szerintem a kérdés hoz magával egy 2. kérdést: hogy Min? Szerintem ez logikus... De elismerem hogy én is elszúrtam. De amikor én ezt olvastam azt vettem ki hogy igen szoktál gondolkodni, de úgy átlagosan gondolkodni, nem filozofálni. A kérdés rossz, de a válasz is, legalább is nekem. És még a többi válaszról nem is beszéltem (bocs!).
2011. jan. 24. 20:51
 15/16 szamóca. ***** válasza:
ahhajo. erről ennyit.
2011. jan. 24. 21:12
 16/16 anonim ***** válasza:
Mindenki szokott, és gyk-n hetente többszáz kérdést látok ehhez hasonló kérdésekkel :D Szóval ha nagyon érdekel min gondolkoznak mások, ittis körbenézhetsz. Amugy én már nagyon nembirom mások elgondolásait olvasgatni, eleget agyaltam én magam is rajta.
2011. jan. 25. 02:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!