Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Még csak 10 éves vagyok, de...

Még csak 10 éves vagyok, de tudom, hogy mi szeretnék lenni. Szerintetek jó az elhatározásom, hogy hegedűtanár szeretnék lenni? Úgy gondolom,10 évesen sem korai gondolkodni a jövőn. Vagy mégis? Segítség!

Figyelt kérdés
2011. nov. 12. 11:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Dehogy korai. Minden ember különböző. Valaki még az egyetemen sem tudja, mi akar lenni, valaki már gyerekkora óta tudja. Én 7 éves korom óta, tudom, hogy mi szeretnék lenni, és azért is tiplizek, hogy valóra váljon. Ha neked az a szíved vágya, hogy hegedűtanár légy, akkor valósítsd meg.
2011. nov. 12. 11:46
 2/11 anonim ***** válasza:

Szerintem jó, hogy van elképzelésed! :)

A lényeg, hogy azért legyél tisztában vele, hogy ez változhat, tehát azt ne csináld, hogy most ezen felbuzdulva a zenén kívül semmivel sem foglalkozol többet. Ne vedd el magadtól a lehetőséget, hogy később meggondolhasd magad.

Ugyanakkor van egy álmod, ami szuper, tehát hajrá, és azért tegyél meg mindent, hogy sikerüljön! Tanulj hegedülni, szolfézst, gyakorolj sokat, figyeld a lehetőségeket... Ügyesen! :)

2011. nov. 12. 12:08
 3/11 halibel ***** válasza:

Persze, nagyon jó!

10 évesen én is hegedűtanár akartam lenni:)

De mostmár változtam, és már tényleg tudom, hogy mi akarok lenni, és ez nem a hegedűtanár :))

Szerintem meg fog még változni a véleményed, de a hegedűtanár nagyon nehéz munka ám! Sok sikert!! :)

2011. nov. 12. 12:21
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a szép választ!A nővérem nagyon-nagyon ügyesen hegedül,ezért hegedülök én is,és szerinte átlagon felüli,ahogy játszok,én nem így gondolom,csak annyi,hogy azért annyira nem vagyok béna.Valóban nehéz pálya és valóban lehet,hogy meg fog változni a véleményem,viszont ezen 9 évesen kezdtem el gondolkodni,negyedik elején már,és harmadik év végén már.Még egyszer köszönöm,és kívánom,hogy mindenkinek beteljesedjen az álma!!!
2011. nov. 12. 14:01
 5/11 anonim ***** válasza:

szerintem ez tök jó :)

én is évekkel ezelőtt már eldöntöttem,hogy én bizony színész akarok lenni :DD

így legalább nem az utolsó percekben kell azon kapkodnom,hogy úristen,most hová menjek továbbtanulni,mert azt se tudom,mit kezdek majd az életemmel?!

13l

2011. nov. 13. 16:38
 6/11 halibel ***** válasza:
az én nővérem is hegedül, nekemis onnan jött, már vagy 5 éve hegedülök, ha nem több, magyarország egyik legjobb tanárához járok, hálaégnek :)ha beszélgetni támad kedved, nyugodtan írj privit :)) ;)
2011. nov. 13. 18:47
 7/11 A kérdező kommentje:

szia halibel :)

leírod az e-mail címedet?mert így tudok írni :)

2011. nov. 14. 19:46
 8/11 anonim ***** válasza:

halibel: rosszindulatú vagy, ember! Ezt a kisembert, aki ennyi jól érzi és tudja, hogy mit szeretne csinálni felnőttként, nem szabad ám eltaposni csak azért, mert neked nem sikerült! Te nem ő vagy!

Kérdező: a lélektan szerint az úgynevezett látencia kor közepén, úgy 8-9-10 éves kor körül szokott a legtöbb embernél tisztán megjelenni a felszínen az, ami a mélyben van. Azaz, amire született. Ha te ennyire érzed, hogy csakis hegedűtanár akarsz lenni, semmi más, akkor soha, de soha ne add fel az álmaidat! Mert akkor jó eséllyel hegedűtanárnak születtél, de minden bizonnyal zenetanárnak.

Ha tehetséges vagy - márpedig azt írod, hogy igen -, akkor már csak sok-sok gyakorlásra és kitartásra van szükésged és BIZTOSAN nagyon kiváló hegedűtanár leszel. Ha időközben a brácsába szeretsz bele, az sem baj, mert a lényeg az, hogy a zene nálad a fő és a zenetanítás. (A hangszer ebből a szempontből most mindegy.)

Szóval: soha ne add fel az álmaidat!

2011. nov. 18. 20:15
 9/11 anonim ***** válasza:
szerintem picit elkéstél,de ha elég szorgalmas vagy akkor menni fog. De csak,hogy tudd. Zenésznek lenni az egyik legnehezebb szakma,mind fizikálisan mint lelkileg,agyban. Hegedülés meg iszonyat nehéz. El kéne menni egy tanárhoz,megnézze milyen a zenei tehetséged.
2012. ápr. 27. 20:01
 10/11 halibel ***** válasza:
Nem, nem vagyok rosszindulatú.
2012. ápr. 27. 20:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!