Még csak 10 éves vagyok, de tudom, hogy mi szeretnék lenni. Szerintetek jó az elhatározásom, hogy hegedűtanár szeretnék lenni? Úgy gondolom,10 évesen sem korai gondolkodni a jövőn. Vagy mégis? Segítség!
Szerintem jó, hogy van elképzelésed! :)
A lényeg, hogy azért legyél tisztában vele, hogy ez változhat, tehát azt ne csináld, hogy most ezen felbuzdulva a zenén kívül semmivel sem foglalkozol többet. Ne vedd el magadtól a lehetőséget, hogy később meggondolhasd magad.
Ugyanakkor van egy álmod, ami szuper, tehát hajrá, és azért tegyél meg mindent, hogy sikerüljön! Tanulj hegedülni, szolfézst, gyakorolj sokat, figyeld a lehetőségeket... Ügyesen! :)
Persze, nagyon jó!
10 évesen én is hegedűtanár akartam lenni:)
De mostmár változtam, és már tényleg tudom, hogy mi akarok lenni, és ez nem a hegedűtanár :))
Szerintem meg fog még változni a véleményed, de a hegedűtanár nagyon nehéz munka ám! Sok sikert!! :)
szerintem ez tök jó :)
én is évekkel ezelőtt már eldöntöttem,hogy én bizony színész akarok lenni :DD
így legalább nem az utolsó percekben kell azon kapkodnom,hogy úristen,most hová menjek továbbtanulni,mert azt se tudom,mit kezdek majd az életemmel?!
13l
szia halibel :)
leírod az e-mail címedet?mert így tudok írni :)
halibel: rosszindulatú vagy, ember! Ezt a kisembert, aki ennyi jól érzi és tudja, hogy mit szeretne csinálni felnőttként, nem szabad ám eltaposni csak azért, mert neked nem sikerült! Te nem ő vagy!
Kérdező: a lélektan szerint az úgynevezett látencia kor közepén, úgy 8-9-10 éves kor körül szokott a legtöbb embernél tisztán megjelenni a felszínen az, ami a mélyben van. Azaz, amire született. Ha te ennyire érzed, hogy csakis hegedűtanár akarsz lenni, semmi más, akkor soha, de soha ne add fel az álmaidat! Mert akkor jó eséllyel hegedűtanárnak születtél, de minden bizonnyal zenetanárnak.
Ha tehetséges vagy - márpedig azt írod, hogy igen -, akkor már csak sok-sok gyakorlásra és kitartásra van szükésged és BIZTOSAN nagyon kiváló hegedűtanár leszel. Ha időközben a brácsába szeretsz bele, az sem baj, mert a lényeg az, hogy a zene nálad a fő és a zenetanítás. (A hangszer ebből a szempontből most mindegy.)
Szóval: soha ne add fel az álmaidat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!