A nők miért nem tudnak sokszor gondolkodni?
szokták a férfiak is, nyugodj meg! Az neked biztos nem tűnik fel, mert a te fajtád...
Minden nővel meg nem találkoztál még a világon.. Úgy ítélkezel hogy jó pár millió nő (M.o-n) olyan mint az a 100 kb akit ennyire ismersz...
A kórházban, a halálos beteg körül összejön a család és várják az orvost. Végül odajön hozzájuk a kezelőorvos, és fáradtan szól:
- Attól tartok, hogy rossz hírt kell Önökkel közölnöm. Az Önök szerettének egyedüli reménye a túlélésre az agy-átültetés. Ez nagyon kockázatos és költséges műtét, mivel az új agyért fizetni kell. Az első döbbenet után az egyik rokon megszólal:
- Na és mennyibe kerül egy agy?
- 500 000 EURÓ a férfi agy és 20 000 EURÓ a női agy.
Hirtelen csend támad és eléggé zavart helyzet lép fel. A férfiak a helységben igyekeznek elfojtani a vigyorokat és kerülik a női pillantásokat. Végül az egyik férfi nem tudja legyűrni kíváncsiságát és megkérdi:
- És miért, hogy a férfi agy 25x drágább?
Az orvos megértően mosolyog a naiv kérdésen.
- Ezek megszokott piaci árak. A női agy ára alacsonyabb, mivel a férfiakéval ellentétben használva volt.
te sem tudod folyamatosan használni azt amivel gondolkodsz.
egy idő után elfárad, és akkor csak úgy plöttyedten lóg a világba és semmire sem jó.
...ennyi erővel.
majd azért mert te mondod nem?
és miért kell itt általánosítani? mi az hogy "minden nő"???
mert te minden nőt ismersz a földön...
el tudom képzelni milyen lehetsz ha téged csak ilyen nők vesznek körül...
szánalmas vagy...
szeerintem mondjuk ez emberi hiba, és semmi köze hozzá hogy puncis vagyok-e:)
de hát nem muszáj neked nőkkel beszélgetni... nem tudom mi értelme ennek az egész férfi-női vitának, bár én alapvetően nem hiszek benne hogy ilyen téren ekkora különbsgéek lennének, mindannyiunkat ugyanazon mozgatórugók vezérelnek, csak vannak butábbak és értelmesebbek. függetlenül a nemtől. De ez akkor adivat lett, utálni a másik nemet... mégis odáig vagyunk értük, de olyan jól hangzik a "minden nő hülye" "minden pasi disznó", és úgy dobálózunk velem mintha legalábbis igaz lenne, vagy legalább értelme lenne, pedig nincs. ha mégis így érzed, ne kommunikálj nőkkel, vannak még kecskék, majmok, bárányok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!