Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A nők miért nem tudnak sokszor...

A nők miért nem tudnak sokszor gondolkodni?

Figyelt kérdés
Úgy értem, amikor nem kellene valamit mondani, olyankor mondják, és mikor kellene, akkor nem. És mindig ezt csinálják, elfáradás nélkül, mintha élveznék a dolgot, hogy csak minél nagyobb vitát keltsenek. Direkt nem a párkapcsolatba írtam, mert nem arról van szó, nem a barátnőm csinálja HANEM MINDEN NŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ
2011. júl. 9. 13:44
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Persze hogy úgy ÉRZED. Hisz nő vagy
2011. júl. 9. 15:24
 12/22 szamóca.. ***** válasza:

legalább érzek.

és te? mit érzel? amit tudsz. hogy megdugnál? igen. ennyi. ez a sztereotípia van rátok húzva. annyit is ér mint a te elméleted.

ne gondold magadnak felsőbbrendűnek addig, amíg szinte bármit megtennél pusztán egy buta nőért.

2011. júl. 9. 15:33
 13/22 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés ugyanaz a kaliber, mint ez:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__19..

Ergo ugyanolyan f*szság.

Nem lehet általánosítani, de ha már ennyire generalizálni akarunk, azt kell mondanom, ez nem a nőkre igaz, hanem az emberekre. Vagyis nőkre és férfiakra is egyaránt. Nagyapám pl. pont olyan, amilyennek a nőket leírtad; nem gondol végig semmit, csak a vita élteti.

Tehát a válasz a kérdésre; szarul látod a dolgokat.

2011. júl. 9. 16:17
 14/22 anonim válasza:
Más a felfogásotok.
2011. júl. 9. 17:15
 15/22 A kérdező kommentje:

Szamóca, te kezdesz bejönni nekem. Olyan kis okosnak tűnsz.

Megkérdezhetem a korodat? Egyébként egyáltalán nem gondolom magam felsőbbrendűnek, csak van ami idegesít. És nehogy azt hidd hogy bármit megtennék egy buta nőért! Még a világ legjobb nőjéért se! Okosabb vagyok én annál >:)

2011. júl. 9. 20:21
 16/22 anonim válasza:
Én nem általánosítok... Én most egy 'férfire' mondom, hogy bunkó, általánosító gyökér. Menj máshova a hülyeségeddel. Lehet rengeteg nő van a világon aki olyan mint amilyet leírtál, de még csodálkozol hogy mindig veszekszünk amikor így sértegetsz minket? fafej.
2011. júl. 9. 21:37
 17/22 szamóca.. ***** válasza:

hát tudod, majd meglátod. egyszer jön majd egy nő, aki uuugyanolyan buta mitn a többi, de te el fogod hinni hogy különleges, és ha nem is mindent, de legalábbis majdnem mindent megtennél érte. és azzal a lendülettel válsz te mégbutábbá. ez így van a nőknél is egyébként, és semmi baj nincs vele. csak arra akartam kilyukadni hogy ne minősíts le olyan dolgot, amire nyilvánvalóan szükséged van, mert azzal magadat is minősíted:)

20 vagyok egyébként, és én kivételesen tényleg buta, de nem azért mert nő vagyok, hanem mert küzdök a felnőtt állapot ellen:D

2011. júl. 10. 00:02
 18/22 anonim válasza:

hát "kérdző"...

már bocsánat... de te oltári hülye vagy!!!!

2011. júl. 10. 10:47
 19/22 anonim ***** válasza:

A férfiak meg ilyen vaksik mint te... Nem látod a különbséget egy 500 meg egy 10000 forintos között...

Egyébként meg igen! Hogyne vitatkoznánk mikor ilyenek vágsz a fejünkhöz... Most mondjuk az hogy jaj ténylég! Istenem én egy tuskó vagyok! ?

2011. júl. 10. 10:55
 20/22 anonim ***** válasza:
Kérdező, teljesen felesleges feltenni ilyen kérdést, úgyse fogsz normális választ kapni nőktől. Ezen az oldalon (is) a nők csak hisztiznek, megsértődnek, sértegetnek, a kérdést nem fogták fel most sem. Képtelenek arra,h elgondolkodjanak és magukba nézzenek, ne várj tőlük sokat.
2012. ápr. 14. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!