Sokszor vannak hangulatváltozásaim, én egy angol iskolába járok, de még mindig úgy érzem nem tudtam beilleszkedni. Sokat sírok, és ha beszélni kell egyszerűen leblokkolok, nem jön ki hang a torkomon. Mit tegyek? Nagyon nem jó ez így.
Angliai angol suli vagy itthon de angol suli?
Angolul kell beszélni is?
Ha igen, lehet nem tudsz elég jól angolul és azért van.
Próbáld meg elkerülni ezeket a prezentációkat meg hasonló osztály előtti programokat. Én se nagyon tudtam előadni ilyeneket ezért mindig megpróbáltam megúszni. Mást nemnagyon tehetsz.
Mondjuk az még külön szar hogy angolul kell. :)
Jó sokára írtál :D
Nem jöttél még bele azóta se a gyakorlatba :(
Hány éves vagy egyébként? Külföldön élsz?
elnézést,de nem mindig nézem az oldalt!!:)
Jövhéten 17 leszek! :) Igen külföldön élek , Prágában.. :D angol iskolában tanulok...
Érdekesen hangzik, vannak ott magyarok mások is? Milyen ott élni?
Mesélhetnél pár dolgot ha nem gond. :)
Bocsi hogy nemtudok segíteni a problémádba.
Milyen itt élni? Hát....kezdetekben érdekes volt.. új ország, új nyelv új iskola új környezet...minden új.... ez a második év itt..... Most 10.es vagyok egy angol iskolában Riverside School-ban. Nagyon jó iskola nem azzal van a baj..aranyosak de cssk a TANÁROK!!! A gyerekekkel nem nagyon értjük meg egymást..illetve nem a nyelvvel van a baj mert nagyon jól beszélek angolul...csak ha éppen olyan helyzetbe kerülök ahol kikell állni és úgy beszélni na akkor leblokkolok.... :S
Anyával is beszéltem már erről... összesen 3-4 jobb barátnőm van .... de ők tényleg aranyosak...
Visszatérve kérdezted vannak-e más magyarok is.. tavaly ballagott el egy 18 éves magyar lány.... vele jóban lettünk de ő már egyetemre jár itt Prágában.. rajtam kivűl most van egy 9-.es magyar fiú Dani. Ketten vagyunk magyarok az iskolában... a többségben csehek vannak, oroszok meg vágottszeműek(koreai, japán)...
Mit szeretnél még tudni ? Kérdezz nyugodtan! :)
Köszi szépen :)
Ha jól sejtem akkor eddig magyarországon éltél, nem rossz hogy szinte mindig angolul kell beszélned? Szoktál hazajárni vagy szüleiddel végleg kiköltöztetek?
Itthoni barátaiddal tartod a kapcsolatot?
Én biztos nehezen viselném, ki se nagyon tudom fejezni magam más nyelven :)
Am. írhatod privibe is hogy ne lássa mindenki ha nem akarod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!