Mondanátok nekem olyan témákat, a miken lehet sokat filozofálni? Mint például az ősbizalom, és annak hiány miatt kialakult viselkedészavarok, empátia stb.
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm!2011. márc. 27. 16:57
1/4 A kérdező kommentje:
*amiken
2011. márc. 27. 16:57
2/4 anonim válasza:
Az élet értelme. Ezen lehet sokáig.
3/4 A kérdező kommentje:
Tényleg lehet sokáig, viszont ezt a témát már kiaknáztam, már amennyire a mostani értelmi szintemhez lehetséges. Valószínűleg két év múlva, ismét végigjárhatnám kívülről-belülről a témát, hiszen addigra változna az életfelfogásom, a környezetemhez való viszonyulásom, nekem viszont a közeljövőre kellene valamilyen téma. Azért köszi a választ!
2011. márc. 27. 17:23
4/4 anonim válasza:
Én azon szoktam gondolkodni, hogy milyen lehet a halál, vagy a halál után van-e egyáltalán valami (nem azért mert depressziós vagyok, vagy ilyesmi!! csak ugye ez olyan titok ami nem deríthető ki amíg élünk, és érdekel, de ennyi :D).
Meg azon szoktam gondolkodni, hogy tényleg léteznek-e rajtunk kívül is lények, akármik, nevezzük szellemnek, vagy akárminek.. Nem igazán hiszek bennük, de mégis valamennyire. Mert akkor honnan találtak volna ki ilyeneket az emberek, ha semmi valós alapja nincs? Akkor miért hisz benne olyan sok ember? Ugyanígy Isten is.
Én ezeken szoktam gondolkodni, ha filozofálós kedvemben vagyok, de soha nem jutok semmire.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!