Mi az az empátia?
Figyelt kérdés
2009. júl. 18. 21:27
1/6 anonim válasza:
hasonszőrű érzés egy másik érzés iránt
2/6 anonim válasza:
Együttérzés.
Neked fáj valamid, akkor a barátnőd/barátod/kutyád/macskád együtt érez veled.
Amúgy google. :))
3/6 A kérdező kommentje:
jo, kosz
2009. júl. 18. 21:38
4/6 anonim válasza:
vannak olyanok, akik érzik mások konkrét, fizikai fájdalmát is. ez is empátia, mint ahogy az is, hogy simán együtt érzel valakivel.
osztálytársam egyszer elesett tesin, és mindenki azt látta, hogy fekszik és fekszik. én meg erős fájdalmat éreztem a jobb térdemben, de azt is éreztem, hogy nem az enyém, és akkor rájöttem, hogy az övé, majd mikor mindenki odagyűlt, hogy megnézze mi lett, láttuk, hogy kifordult a jobb térde xD
először azt hittem érzékcsalódás, vagy csak véletlen, de máskor is volt már ilyen, csak ez volt a legerősebb.
furák az ilyen dolgok!!! :OOO
5/6 anonim válasza:
egy kicsit melléfogtatok de mind1...
6/6 seymour99 válasza:
xD ez nem tudom miért de azon a lábficamon valamiért széttröhögtem magamat. x"D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!