Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csak én szoktam olyasmiken...

Csak én szoktam olyasmiken gondolkodni hogy milyen lenne bűnözőnek lenni?

Figyelt kérdés
És nem ilyen suttyó betörőnek, vagy ilyenek... Van így más is? (Azért tettem fel a kérdést mert úgy látom, hogy általában minden embernek ugyanazok a dolgok járnak a fejében, legalábbis azok alapján amiről az emberek beszélgetni szoktak. És nem tudom, ők is úgy vannak vele hogy ilyesmiről inkább nem beszélnek az ismerősök előtt, vagy tényleg senkinek eszébe nem jut. Bár belegondolva, ez nem feltétlen normális dolog, szóval... Mondjuk én nem látok benne semmi kivetnivalót.)
2011. ápr. 28. 16:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha találnál magadnak komolyabb dolgot, mondjuk egy könyvet, hobbit. Igy csak elszalad az életed.
2011. ápr. 28. 16:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem értem mire gondolsz, könyveket olvasok, hobbim is van, és igazából semmi baj nincs az életemmel.
2011. ápr. 28. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!