Hány évesnek saccolsz? Mi az első benyomásod kép alapján?
Aki ismer vagy látott már a neten, az légyszi, ne árulja el a koromat. Kíváncsi lennék, hogy ki mit mond, mert ahány ember, annyiféleképpen saccol.
2 jobb képem:
Kevésbé "elkészítve" létezem (illetve már csak lézengtem akkor, szenteste):
Sziasztok!
Most ültem megint gép elé, és megdöbbentem, hogy mi van itt, ezt azért nem gondoltam volna.
Egyrészt: pont azért mondtam, hogy aki találkozott volna már velem a neten bárhol, az ne árulja el, hogy mennyi vagyok, mert sokfelé írogattam, és igen, van honlapon is, blogom is, iwiw-em is, stb. Sőt munkámból adódóan ezerfelé írok, az arcomat meg azért adom hozzá, mert vállalom a véleményemet, az írásaimat mindenhol.
Akik voltak kedvesek előráncigálni az ezeréves Liandrát, ahol 2006-tól 2009-ig írogattam, azaz már simán másfél éve el is jöttem onnan, annak ez nem tudom, mi élvezetet okoz, de egészségükre. Igen, most jön majd hiénacsapat, hogy láttak engem ott, miket beszélek: való igaz, félévente 1x beköszönök, és ennyi. De nem fórumozok ott, jobb dolgom is van, mint idiótákkal hadakozni.
Még Liandrához hozzátartozik, amit UTOLJÁRA mondok el, és utána én ezt a témát befejeztem, hogy a marhaságokat, mint pl az említett űrhajós baromság NEM ÉN írtam, hanem nagyon jól tudjátok azt ti is, csak jólesik fröcsögni, hogy létrehoztak egy Liandra-klón fiókot, és a nevemben írogattak ilyeneket, meg még borzalmasabb marhaságokat. Ez a fiók kb 1 évig működött, többek közt ezért is jöttem el onnan, de ennyi idő alatt az agyatlanok 80 %-a benyalta, hogy én vagyok, pedig nem. Téma lezárva.
Amiért ide képet tettem fel, az az, hogy tudom, hogy megoszlanak a vélemények a korommal kapcsolatban, és kíváncsi voltam, hogy ismeretlenül is így van-e, ami engem egyáltalán nem zavar, csak az zavar, hogy sok ember lelkének könnyebb volt elrontani a játékot és bepöfögni a valódi koromat. Jó karácsonyotok volt, ugye?
A többi válaszolónak, akik rendesen válaszoltak, nagyon köszönöm a válaszait!
Nyilván azért is szednek szét, mert nem vagyok egy plázacica, se kinézetben, se gondolkodásban.
A saját kereteimen belül változtatgatok én is időnként, de plázacica már soha nem leszek, mert nincs rá igényem. A hajam pedig világéletemben ilyen hosszú volt, ső még hosszabb, és mióta a fodrászom dicsérgeti, hogy ritkán lát ilyet, illetve milyen jó, hogy van anyaga a kontyhoz, azóta elhatároztam, hogy a hajam marad, amíg ilyen dús. Majd 40+ ráérek gondolkozni, hogy mi lesz vele. Pedig rám is rámjön kb kéthavonta, hogy levágja hátközépig érőre (ahogy egyszer meg is tettem, kb 2 éve), de mostmár nem, a hajam marad.
A változtatásra adott ötleteket is megköszönöm, a hajam és a plázacicásítás kivételével szerintem meg is fogadom.
A korom pedig valóban 25 év, amit nemrég töltöttem be, de szerintem ezt már sokan tudják, mióta kiírták a kérésem ellenére.
S még egy kérés: amíg én nem bántok senkit, addig megkérek mindenkit, hogy ugyanezt tegye meg énfelém is.
Köszönöm!
Mind 3 képen a ruhák, a nyaklánc, az óra meg egyenesen katasztrófa. Szóval minden. Ne haragudj meg, esküszöm nem bántani akarlak, de az ilyen öltözködés kiszúrja a szemem. És kár érted, mert aranyos arcod van, lehetnél szép.
23/N
Lehet, hogy igaz, a nyaklánc olcsó bizsu, de azért tettem fel, mert tetszett a családnak, illetve mert az egyik családtagtól kaptam, és nem akartam megsérteni, hogy rá se nézek. Amúgy van nekem más ékszerem is arra a ritka esetre, amikor véletlenül felteszem őket, mert egyáltalán nem szoktam ékszert hordani. De lassan majd rászokom, ha odafigyelek.
Az óra: hát kérem szépen, lehet, hogy sz*r, de ez van, ez nekem olyan, mint a szemüvegem, hogy éjjel-nappal ez van rajtam, jól bejáratott kis holmi, na majd ünnepekre beszerzek egy másikat, mert lehet, hogy tényleg nem jó a fekete-sárga az ünneplős öltözékhez.
De a ruhákkal mi a baj? Még a szentestés nagymintás szürkét esetleg megértem, az nekem se volt szívem csücske, csak már akkorra elegem volt, és kikaptam valamit a szekrényből (borzasztó el voltam fáradva, és ez látszik is az arcomon), na de másnap megcsináltam magam rendesen azzal a drapp szereléssel. Azzal mi a gond?
Egyik se a korodnak és testalkatodnak megfelelő,valamint az összeválogatott ruhák színvilága se tökéletes.
Fogj egy barátnőt,aki megmeri mondani az igazat és irány bevásárolni.
Neked jól állnának a színesebb ruhák is,annyi ilyen müsor van,nézd meg ezeket és lesz kiinduló pontod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!