Hány évesnek saccolsz? Mi az első benyomásod kép alapján?
Aki ismer vagy látott már a neten, az légyszi, ne árulja el a koromat. Kíváncsi lennék, hogy ki mit mond, mert ahány ember, annyiféleképpen saccol.
2 jobb képem:
Kevésbé "elkészítve" létezem (illetve már csak lézengtem akkor, szenteste):
Szerintem velem egyidős lehetsz!
24
Akik pedig rosszindulatú megjegyzéseket írtak, szégyelljék magukat!
Neked tuti vannak barátaid, nekik nincsenek. Neked tuti lesz férjed meg családod, ők meg már több f@szt fogtak, mint kilincset és erre vágnak föl. 40 éves korukra kiégnek emberileg is, testileg is, aztán sírnak, hogy szinglik! Azok is fogtok maradni! Látom a szemem előtt, hogy platinaszőke, agyonsminkelt, 35 kilós, műmelles rib@ncok írták ezeket!
Nem csodálkoznék, ha nem írnál kommentet az ilyen eltaposni való, kis férgek miatt, de azért én kíváncsi lennék végül is a "megfejtésre"!:-)
,,Neked tuti vannak barátaid, nekik nincsenek. Neked tuti lesz férjed meg családod, ők meg már több f@szt fogtak, mint kilincset és erre vágnak föl. 40 éves korukra kiégnek emberileg is, testileg is, aztán sírnak, hogy szinglik! Azok is fogtok maradni! Látom a szemem előtt, hogy platinaszőke, agyonsminkelt, 35 kilós, műmelles rib@ncok írták ezeket! "
fail, 1 szó sem igaz rám :D Amugy miért fáj az igazság? Vagy ez is tipikus magyar mentalitás, hogy inkább visszalökjük a társunkat a szarba süllyedni, mint hogy segítsünk rajta? ... Engem nem érdekel, akkor maradjon ilyen amilyen, nem velem baszik ki :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!