Hány évesnek saccolsz? Mi az első benyomásod kép alapján?
Aki ismer vagy látott már a neten, az légyszi, ne árulja el a koromat. Kíváncsi lennék, hogy ki mit mond, mert ahány ember, annyiféleképpen saccol.
2 jobb képem:
Kevésbé "elkészítve" létezem (illetve már csak lézengtem akkor, szenteste):
te kérdeztél, a fotódat meg a nevedet te adtad.
a névtelen válaszok sokszor sokkal őszintébbek és igazak, mint amit az ember felvállal.
Szia! Megkerestelek iwiwen és ha mondhatom, a 2 legrosszabb képedet tetted fel...
Nem muszály mindig a legújabb divatot követni kedves gonoszkodó válaszolók!-ez nem mindenkire vonatkozik- ( Furcsa ezt az én számból hallani...:))
Szeretnék neked pár tanácsot adni, ha nem haragszol
Haj:
A hajad egyszerűen gyönyörű. :-)
Én a helyedbe a hajamba vagy hajpántot tennék (Műanyagot), vagy simán hátracsatolnám.
A Te hajadat kár lenne tönkretenni hajvasalóval, így ha van időd kiszáríthatod, és esetleg hajcsavaróval tehetsz bele néhány kacér hullámot. Ez igazán bájos tud lenni.
Smink:
Felesleges alapozókkal tömíteni a pórusokat, mivel szép a bőröd. Bőven elég, ha teszel egy kis szempillaspirált és egy halvány színű szemhéjpúdert ( Persze csak alkalom adtán).
Öltözet: Igaza volt az egyik válaszolónak, a turiből is lehet nagyon szépen öltözködni :-).Próbálj színesen öltözködni, így jobb lesz a közérzeted. Mivel kicsit husis vagy, szerintem neked a hosszított kötött pulóverek nagyon jól állnának.
Ha van még kérdésed nyugodtam írj.
Remélem semmi bántót nem írtam, csak a jóindulat szólt belőlem. :)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!