Középiskolai tanárnak van joga elvenni a diák telefonját?
A válasz megírásának időpontja: ma 16:27
öcskös
a 60 000-es teloert en meloztam és nem anyám
még csak nem is segitsegel meloztam le hanem dolgoztam
A válasz megírásának időpontja: ma 16:29
nem ájfonom van mégcsak nemis 1 galaxy s
nem villogok vele
leseszarom hogy milyen telo
saját pénzembol van megdolgoztam erte
csak jáccottam és kussoltam
akkor miert kell elvenni?
Az "öcskös" lazán apád is lehetne akár, de én nem alacsonyodom le arra a szintre, mint Te, - fog Téged bántani "Az Élet" eleget, nem kell, hogy én szóljak hozzád bántó szót. Mindezek ellenére fenntartom, hogy Te még az életedben nem dolgoztál meg eddig semmiért, - hiába is állítod fennhangon az ellenkezőjét. Tudod, nekem az élettapasztalat pótolja azt, amit Te a nagy pofáddal értél el eleddig. -Vissza fogsz még sokszor emlékezni, erre az eszmecserére, - és nem azért, mert bántott valaki is, hanem azért, mert sokszor fogod még az arcodba temetni a kezedet... Ilyen mentalitással egy évre rá börtönbe kerülsz, hogy meghalt az utolsó gondviselőd is, - vagy "a Dunának mész".
Kikéred emberek véleményét, és amikor nem azt olvasod, amit szeretnél, akkor sértődötten vagdalkozol.
Ebben az esetben teljesen felesleges kérdezned, - és másoknak is betűt, szabadidőt pazarolnia Rád. Ennyit tudsz, - főjél a levedben!
Kérdező, te a válaszaid alapján valami tipikus suttyó cigány vagy. Még szerencse, hogy ott hagytad azt az iskolát, legalább az osztályodnak volt 2 normális éve. Én az összes hozzád hasonló életképtelnt kiraknám az iskolából, máris fényévekkel jobb lenne a magyar iskolák szinvonala.
Azóta biztos valami gyárban melózol és 10-12 órákat állsz egy szalag mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!