Középiskolai tanárnak van joga elvenni a diák telefonját?
ez akkora se gfejség
tavaj is elvette 1 tanár (még a régi olcsobb telomat (kitörölt rola mindent a roha dék + lett 1 fa sza karcolás a plexién)
azota 1 felsobbkategorias telom van
de milyen joggal veszi el
MAGÁNTULAJDON
ha nemérdekel az orája akk ultessen hatra nem?
Itt nem csak arról van szó, hogy zavartad e az órát! Hiába a te telefonod, NEM játszhatsz órán és ne lepődj meg, ha elveszi. Nem is értem miért te vagy felháborodva. Tartsa tiszteletben a tanár, hogy az a Te saját tulajdonod? Akkor te is tartsd tiszteletben, hogy ő próbál órát tartani, hisz neki meg a munkája!!!
20/L
de én lexarom a munkáját mert nemerdekel az a sok baromság
tavaj megbuktattak 10.-ben
megbeszeltuk anyammal hogy ezevebn otthagyom mert betoltom a 18 at
ezt elmeseltem az osszes tanárnak:hogy engem nemerdekel a mondokajuk innestol és mégis elveszik A TULAJDONOMAT
ez 1 több 10 ezret éro telefon
és ha elrontja?
Helyesen cselekedik a Tanárod, ha semmibe veszed a munkáját.
Őszintén írom, én behívnám a gondviselődet is, és megbeszélném vele a problémát, - mármint hogy vagy fegyelmezzen meg, vagy takarítson el abból a közösségből.
Pofátlanság az, amit Te teszel a Tanároddal, - engem felpofozott az alsó tagozatban a Tanárnőm, amikor "elfogott" egy általam írt és "postázott szerelmes levelet", - álltam is kint a folyosón eleget ezen felül, de nem is olyan katasztrófális a helyesírásom, mint Neked.
Nem tudom, hogyan lehetsz középiskolai diák ilyen "digitális diszplexiával"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!