Középiskolai tanárnak van joga elvenni a diák telefonját?
A válasz megírásának időpontja: ma 15:17
azmég a rendszerváltás előtt volt biztos,mert mamár a diák bántalmazásához sincs joga a tanárnak...
látod tudok én írni ha nem sietek vele
am meg a tanárok sem egy gerinces emberek
ha elvárják hogy tiszteljük a munkájukat akkor vegyenek emberszámba pl.:
-ne a vezeték nevünkön vagy még azonse szólítsanak
ezis 1 akkora tahóság a középi. tanároktól...
mi úrazzuk meg tanárnőzzük őket ők meg hulyegyerek igy meg ugy
am hiába vagyok tahó
a magántulajdon jogának megsertesehez kepest az semmi amit én csinálok
csöndben játszottam hang nélkül,lenémitva,zenét sem halgattam, a játék zenéje sem ment,még a billentyukattogast sem halghatta mert:érintokijelzos illetve levan némitva
mi akkor a probléma?
A válasz megírásának időpontja: ma 15:35
nem bántalmazott
de megsértette az egyik emberi jogomat
ennyierővel énis elvehetnem a teloját mert o néha felszokta venni a telefont oran ha hivjak
és olyankor nekunk kuss a nevunk...
A sorrend azért nem mindegy!
Emberi jogok, emberi kötelességek.
Tanköteles vagy - egyelőre, - ergo, tanulnod kell, EZ KÖTELESSÉGED!
Milyen alapon kérsz bárkin is számon emberi jogokat, amíg a saját kötelességedet nem teljesíted?
Mit is ellentételezzen az illető?
-A semmit, amit eddig "leraktál a közös asztalra"?
ELSŐ a kötelesség, - csak azután jönnek az örömök, - beleértve a jogok által biztosított lehetőségeket.
Szerintem egy elkényeztetett ember lehetsz, - aki életében (eddig) soha, semmiért nem dolgozott meg becsülettel, csak mindent az ölébe pottyantott Apu-Anyu...
Szégyellni való a mentalitásod.
Apukád, Anyukád előbb-utóbb lehunyja a szemét, - hogyan akarod megállni a helyedet avilágban, ha az a két legfőbb gondod, hogy a (vélhetően) szüleid pénzéből vett telefon segítségével miért nem szarhatsz bele egy másik felnőtt ember munkájába, illetve nem kell Neked képzettség?
Sokan képzettséggel (!), TÚLképzettséggel SEM (!) találnak olyan munkát manapság, amiből tisztességesen, emberhez méltó módon meg tudnának élni, - mit akarsz elérni az életben ilyen mentalitással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!