Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Budapesten van-e olyan középis...

Budapesten van-e olyan középiskola, ahol a várandós lányom nappali tagozaton bejáró diák lehetne?

Figyelt kérdés
A 17 éves lányom teherbeesett és úgy döntött, hogy megtartja . Én teljes mértékben támogatom . De a tanulást nem szeretné ő sem hanyagolni és be szeretné fejezni az iskolát . magántanuló viszont nem szeretne lenni .
2011. szept. 13. 11:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincs kompromisszum: gyerek vagy tanulmányok...

amúgy sem gyakori eset a tietek, hogy erre külön működési szabályzatot kelljen kiírni az iskolákban.

2011. szept. 13. 11:25
 2/9 A kérdező kommentje:

Külföldön engedélyezett az ilyen , és úgy tudom , hogy itt Magyarországon is , csak nem minden középiskolában .

És szerintem ez magánügy , hogy hogyan döntöttünk a babával kapcsolatban ! Van rá pénzünk , támogatjuk is a lányunkat . A párjával is nagyon jól megvan , és az iskolában is mindíg jó tanuló volt .

2011. szept. 13. 11:50
 3/9 A kérdező kommentje:

És ennek külön örülök , hogy saját szándékából szeretné folytatni az iskolát , és ennyire komolyan veszi .

Ezért támogatjuk is a férjemmel .

2011. szept. 13. 11:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Én azon vagyok meglepődve, hogy van olyan iskola, ahová NEM járhat azért, mert terhes?
2011. szept. 13. 12:34
 5/9 A kérdező kommentje:

sajnos igen . ilyen a jelenlegi iskolája is , mert elvileg rontja az iskola hírnevét , ha egy várandós diákjuk van .

csak nem értem , mert ahova jár a lányom oda nagyon sok paraszt , csöves gyerek jár akik ráadásul a tanulást is kerülik nagyívből . a puskázás megy ott nagyon jól a lányom szerint . felháborító ez a hozzáállás , ahelyett , hogy megpróbálnák segíteni a diákok tanulását , főleg ha valaki akar is , szorgalmas is és okos is . de ez magyarország :) semmin nem szabad már meglepődni :)

2011. szept. 13. 21:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez botrány, hogy nem engedik a saját iskolájába járni tovább. Botrány, botrány, botrány.
2011. szept. 14. 09:27
 7/9 A kérdező kommentje:
Szerintem is . de sajnos nem tudunk mit csinálni .
2011. szept. 14. 15:20
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

A fentiekből következik, hogy SZINTE bármelyik középiskolába járhat.

A kereskedelmi tévék biztos elnyammognának ezen a híren, hogy nem engedik odajárni.

2011. szept. 14. 15:29
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát elnyammognának rajta , ha valaki panaszkodna , vagy tudomásukra jutna . De sajnos ilyen nem következik be . Nem fog témába kerülni , és nem lesz engedélyezve az ilyesmi . Sajnos .
2011. szept. 14. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!