Diák munkaLehet? (túl rövid a kérdés)?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy:
-hány éves kortól lehet diák munkát vállalni?
-milyen munkák lehetnek?
-pl hol lehetnek?
-és mennyi a fizetése:
-és mi kell ahhoz hogy dolgozhassak?
Szia! Úgy tudom, hogy 15 éves kortól, szülői engedéllyel lehet menni nyáron diákmunkára és talán 16 éves kortól kortól suli közbe (?)
Elég sok féle lehet a munka, végezhetsz fizikai munkát pl. gyümölcsös, vagy gyárban szalagmunkás, de 18 év felett lehetsz pénztáros, eladó, ha jól tudsz angolul és jól kezeled a számítógépes programokat, akkor mehetsz irodára is.
Sok féle helyen pl. tesco, irodák, gyárak stb.
Konkrét példát tudok mondani én 435Ft/óra-ért dolgoztam fél éve.
Személyes adatok (személyigazolvány, lakcím), diák igazolvány, bankszámla szám, taj szám, adó azonosító, ha kell szülői engedély.
Kb ennyi
Amúgy beirod googleba, hogy iskolaszövetkezet, diákszövetkezet és a város, ahol élsz. Ott fent vannak az adott szövekezetek honlapján az aktuális munkák, és hogy mennyit kereshetsz velük.
Amúgy tipikus diákmelók a szórólapozás, adminisztrációs, irodai munkák, hostesskedés, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!