Fúj, én irtózom ezektől a csajoktól. De akkor mi a jó bennük?
Én ezt nem értem, szép, okos és kedves is vagyok. De akkor mért az ilyen plázacicákra buknak. Akik sikítoznak, ha begöndörödik a hajuk, vagy ilyeneket írnak msn-re:
ma nagyon jó volt cicám(L)<3/ hiányzol:( (L)
most őszintén, titeket érdekel, hogy ilyeneket írnak msn-re??? Ja igen, ezek a lányok nulla aggyal, nulla értelemmel rendelkeznek. Csak egyvalamijük van, ami nekem nincs: NAGY MELLEK
Úgylátom csak gúnyt űznek ebből a kérdésből, de amúgy énis nagyon utálom az ilyeneket, teljesen megértelek. Hányingerem van, ha látok egy ilyet az utcán és sajnos sokat ismerek. Nagyképűek, ribizlik, és igen, fúj. :S A nulla agy nagyon jellemző rájuk, látom előre a sorsukat. Lenézik azt, aki próbál tanulni, elérni valamit az életben, még ha kínkeservek árán is, de próbál normális életet élni és nem csitri módjára viselkedni. Ezt éltem át kb. az utóbbi 4-5 évben általánosban.
14/L
:O
Ha nem azért vasalod, hogy begöndörödjön ha vizes lesz, akkor minek vasalni?
Fiúként az a véleményem, hogy au itt elhangzó kritizáló vélemények a plázap*csák irányában a lányoktól azért jönnek, mert irigyek arrak, hogy ezek a lányok nagyon/túlzottan is igényesek a külsejükre, ráérnek/akarnak/szeretnek foglalkozni azzal, hogy a legjobban nézzenek ki és a srácok is utánuk fordulnak meg az utcán, nem az itt hozzászoló 1-2 lány után akik okosak és értelmesek, legalábbis ilyenre utalnak a szavaikban...
Plázap*csákat utáló lányok! Ha tényleg okosabb vagytok, akkor az abban (is) megnyilvánul, hogy nem úgy reagáltok ezekre a csitrikre, mint ők a vizcseppre amitől begöndörödik a kényes hajuk... Remélem érthető a hasonlat. Ti most itt ugyanúgy rinyáltok, mint ők a göndörödésre.... 22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!