Csak én irtózom a TESCO-tól?
zuglói TESCO..
olyan szánalmas volt látni hogy ott ültek bent a sarokban és majszolták a mérős gumicukrot meg a pogácsát meg lökdösődtek stb.
Én pécsi vagyok, itt van négy Tesco (ebből kettő nagy, kettő kisebb), de egyikben sem tapasztaltam ezt. Mondjuk nekem lesülne a képemről a bőr, ha vásárlás címszó alatt eszegetném a kimérős cukrot. De itt nem is láttam, hogy más ezt csinálná (bár gondolom, csak idő kérdése). Viszont olyan nagy tolongást nem szoktam látni az akciós cuccoknál sem. Tény, hogy sokan járnak oda bevásárolni, néha tömeg is van, de azért nem olyan vészes.
Laktam Pesten egy időben, asszem akkor pont abba a Tesco-ba jártam sokszor, amiről te is írsz, de én ott sem figyeltem meg ilyet. Igaz, ez már öt éve volt (és akkor még nem volt kimérős cukorka :)), de persze prosztók mindenhol vannak.
igazad van, kedves kérdező, undorító látni, ahogy multik mételyezik a szegény esendő embereket, akik egyébként, máshol, más helyen, ahol szintén tömeg van, illedelmesen és csendesen álldogálnak, udvariasan kivárják a sorukat, legfeljebb halkan csevegnek egymással, megbeszélve a kanti filozófia mélyebb értelmét...
én is sokkal szívesebben járok a sarki kis boltba, ahol dupla áron veszem meg azt a cuccot, amit a boltos előtte a tescoban/metroban/stb felvásárolt...
ah, oly jó érzés öntudatos igazmagyar learohattmultival vásárlónak lenni...
nem tudom mit kell mindig a nagyáruházakat fujjogni, mégis mindenki hova járjon?!?! Mari néni kisboltjába?
Termeljetek magatoknak meg mindent, varrjatok magatoknak ruhát stb stb és nem kell 1 boltba sem menni :)
tisztelet a kivételnek
(tömegiszonyosnak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!