Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak én irtózom a TESCO-tól?

Csak én irtózom a TESCO-tól?

Figyelt kérdés
teli van kiéhezett emberekkel, tolonganak az emberek az AKCIÓ feliratos termékek előtt, de tényleg kiabálnak és lökdösik egymást, tömik magukba a szőlőt, mérős cukorkát (amit ugye nem fizetnek ki), kiabálnak egymással "minek nézel én nem állok be a sorba", a pénztárnál tapintható a feszültség, meg úgy is néznek ki, hogy most fizetniük kell..
2011. okt. 9. 23:22
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
nyíregyházi vagyok, itt egy TESCO van, de ott én sosem láttam ilyet, amilyet te mondasz. igaz, én sem járok túl gyakran ott, de néha szoktam menni (suli előtti bevásárlást mindig ott ejtem meg) és eddig még egyszer sem láttam "kiéhezett embereket". naná, hogy nem, mert már a TESCO sem olyan nagyon olcsó, mint régen, pl. egy nagybevásárlás sokkal drágább, mint egy közepesen nagy szupermarketben (Penny Market, Lidl, stb)
2011. okt. 10. 08:03
 22/28 anonim ***** válasza:

Ha.ha! Nem jártatok még a Kaposvári Tesco-ban, ami a volt cigánytelepre épült. Na, gondolhatjátok, milyen!

Én szívesebben vásárolok kis boltban, de azok mindig nagy drágák. Ha nincs más a környéken, akkor Tesco, főleg, mert az éjjel is nyitva van, bár én inkább Lidl-párti vagyok.

2011. okt. 10. 12:32
 23/28 anonim ***** válasza:

Tolakodás minden szuper-és hipermarketben szokott lenni, mikor akció van.

Én ritkán járok Tescoba, Auchanba még ritkábban, bár, a kispesti Tescot majd valószínűleg többször felkeresem, ha megnyílik a Köki Terminál.

Nálunk a lakótelepen bő a választék, van Lidl, Penny, Interspar, CBA. És ott van a kispesti piac, ahol szintén vannak jó árak, csak szét kell nézni.Én ott vásárolok, ahol olcsóbb, nyilván azért, mert nem olyan egetverő a fizetésem. Úgyhogy a kis élelmiszerboltok belőlem nem laknak jól, a magas áraikkal.

A Tescoval kapcsolatban megjelent egy könyv, pár éve, a szerző ott dolgozott évekig és leírta a tapasztalatait, névtelenül, persze. Nagyon jó!:-)

2011. okt. 10. 12:59
 24/28 anonim ***** válasza:
80%
Ez csak Budapesten van, más városokban egy tescoban sem tapasztalni ezt... Próbálná meg itt valaki enni fizetés nélkül az árut..
2011. okt. 10. 13:59
 25/28 A kérdező kommentje:
hát nem a tescoval van bajom, de mégiscsak ott történt ez az eset szóval azért írtam.. nem a tesco üzlettel van bajom hanem hogy bemegyek és hát igen az emberek teszik olyanná amilyen, belenézek a szemükbe és mintha meg lennének hipnotizálva
2011. okt. 10. 14:01
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Kis városunkban 7 kisbolt van. Van úgy, hogy ha szeretnék valamit (nem egy különleges dolgot!) akkor akár az összeset végig kell járni, de volt, hogy még így sem kaptam...

Például értelmes pelenkát, sem lehet egyikben sem kapni, ezért vettem gagyit amit nem lehetett ráadni a gyerekre...

Nincsenek nagy igényeim, de sajnos nem lehet mindent megkapni a kisboltokban, ezért szoktam egy hónapban egyszer elmenni egy nagyobb boltba ahol álltalában azt veszem csak ami szükséges. Az embereket nem szoktam nézegetni, hanem a vásárlásra figyelek. Sokszor az bosszant az ilyen nagy üzletekben (is), hogy nincs választék. Van egy két dolog, de abból rengeteg. Volt olyan, hogy még ilyen nagy üzletben sem kaptam totál egyszerű dolgot. "Uálok" vásárolni, pedig nő vagyok!

Ezek a nagy bevásárló központok egyre mennek, arra, hogy minél több pénzt haggyjál ott, mert ahogy végig mész a sorokon ezt is azt is meglátsz, és hát póbálj ellenálni, pláne ha gyerekekkel mész.

2011. okt. 10. 14:42
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom te melyik tescoba jársz, mi a budaörsibe és a camponába. nagy ritkán másikakban is betévedünk.

nos, mi teljesen jól érezzük magunkat vásárlás közben, felpróbálgatjuk a ruhákat, hülyéskedünk a barátommal. még egyszer sem szólt be senki, nem lökdöstek sehol, nem tolongtak az emberek mint a hülye. lehet azért is van ez így, mert többnyire este 8 után járunk, akkor már kiürülnek a zombik, és marad egy-két lézengő ember, többnyire azok is a jól szituáltabb fajtából. az aljanép akkor már otthon ül, és nézi a valóvilágot meg a 26. agylehúzó műsort :)

az, hogy ki mit töm magába, az messze hidegen hagy. inkább egy multit lopjanak meg, mint valami csóró öreg nénit, aki egész nyáron azt a két tő paprikát kapálgatta...

2011. okt. 10. 21:07
 28/28 anonim ***** válasza:
Igen, Előző, estefelé a legjobb ilyen helyre bemenni, mert nincsenek sokan.
2011. okt. 11. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!