Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak én irtózom a TESCO-tól?

Csak én irtózom a TESCO-tól?

Figyelt kérdés
teli van kiéhezett emberekkel, tolonganak az emberek az AKCIÓ feliratos termékek előtt, de tényleg kiabálnak és lökdösik egymást, tömik magukba a szőlőt, mérős cukorkát (amit ugye nem fizetnek ki), kiabálnak egymással "minek nézel én nem állok be a sorba", a pénztárnál tapintható a feszültség, meg úgy is néznek ki, hogy most fizetniük kell..
2011. okt. 9. 23:22
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
91%

Én nem írtózom, gyakran járok oda. Ha az ember megnézi, hogy mit vesz, lehet rendes ételeket is venni. A kenyeret mondjuk a helyi péktől veszem, a zöldségek felét meg a piacon, de a többit nem a Tesco állítja elő.

Igen, néha tömeg is van, de a BKV-n is - ezért megyek akkor, amikor nincs csúcsforgalom.

Amúgy meg nandras nagyon jól rámutatott a lényegre...

2011. okt. 10. 00:21
 12/28 anonim ***** válasza:
90%
Nekem az a véleményem, hogy ha az emberek bunkók, lopják a gyümölcsöt és az édességet, tolakodnak és lökdösődnek, akkor az k.urvára nam a Tesco hibája, hanem nagyrabecsült honfitársaimé..
2011. okt. 10. 00:36
 13/28 anonim ***** válasza:
5%
Ha kitették oda a kimérős gumicukrot,akkor tisztában vannak azzal is,hogy úgyis lesznek páran,aki belekóstól.Persze nem arra gondolok,akik kétpofára zabálják,és marokszámra viszik el,mert ilyen is van.Nekik ez belefér.Én is ettem már tescóban.Megettem 1 túróstáskát,mert lement a vércukrom.utána még egy üdítőt is megittam. :) De senki nem szólt rám.Az is igaz,hogy nem 1 liter tejet vettem.
2011. okt. 10. 00:49
 14/28 anonim ***** válasza:
Egyébként egyetértek nandrassal.
2011. okt. 10. 00:50
 15/28 anonim ***** válasza:
73%
Azaz, ami nincs lebetonozva, azt el lehet lopni. S még az ő hibájuk, mert "minek tették ki". Tolvaj egy nép a miénk, hiába pusztultok rá a piros gombra, attól még legközelebb ugyanúgy lopni fogtok a boltban.
2011. okt. 10. 01:11
 16/28 anonim ***** válasza:
95%
Te is előttem, a tipikus tolvaj magyar vagy. Ha lement a vércukrod, és épp nem volt nálad semmi, ezért ettél-ittál vásárlás közben, akkor miért nem szóltál a kasszánál, hogy "még egy péksüteményt és egy üdítőt is számoljon" ja, mert sok egyéb dolgot vettél, akkor már nem is lopás? Pfejj, gyönyörű ez a mentalitás, büszkék lehettek.
2011. okt. 10. 01:18
 17/28 anonim ***** válasza:
3%

01:18

Vegyél már vissza egy kicsit Kertész Mákoska!

2011. okt. 10. 01:30
 18/28 anonim ***** válasza:
Ilyen 1-szer volt.Nem vagyok az a tipikus mindent elveszek,ami ingyen van típus.Nem szóltam.De akkor sem szóltam,amikor rossz húst vettem.Mert akkor már nem tudtam.Na ezt kapd ki.
2011. okt. 10. 01:32
 19/28 anonim ***** válasza:
Pontosobban 01:11-re ment.
2011. okt. 10. 01:33
 20/28 anonim ***** válasza:

Nem sürün járok oda, de egyetértek mert minden nagyon ki van számolva, és még alkudni se lehet!!!

Nehogymár a pénzemnél fogva irányitsanak!

Plusz átvernek a sajátmárkás termékeikkel, azért is vállalnak rá pénzvisszafizetést nem csak cserét.

2011. okt. 10. 01:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!