Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Baj, ha több kalóriát eszem "...

Baj, ha több kalóriát eszem " a kelleténél ", de egészséges kajákat?

Figyelt kérdés

Van egy könyv amit én nagyon nagyszerűnek tartok, életszervezkedésről szól és abban olvastam a tegnap este, hogy enni kell, nem diétázni. Nekem pedig nő létemre 1600 és 1800 kalória között kéne ennem, nem ? Valami ilyesmi, de a lényeg az, hogy én ennyi kalória mellett bizony diétán érzem magam

Ez az egyik probléma, a másik meg az, hogy kissé frusztráló, hogyha megéhezek akkor mindig arra gondoljak, hogy hány kalóriás nassit fogyaszthatok csak, vagy hogy nem ehetek meg egy adott kaját csak mert nem 200 kalóriás

Pl. egy szendvics ( ami még gusztusos és amit meg is ennék ) az kb. 400-450 kalória körül lenne, ami diéta szempontból elég sok, de egészségileg nem árt

Szerintetek mit vegyek figyelembe inkább ? Nem vagyok kövér, de feszesiteni szeretnék és én úgy érzem, hogy ez menne normális, telitő kaják mellett is, nem feltétlenül csak grillhúsok meg répák mellett, de én nem vagyok szaki, szóval megkérlek irjátok le a véleményeteket, köszi !

2010. máj. 24. 08:07
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha sportolsz eleget, nem hízol el.
2010. máj. 24. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!