2/32 anonim válasza:
Attól függ kinek, milyen tejtermék, mekkora mennyiségben. Szerintem minden alapélelmiszer egészséges egy bizonyos mértékig, kivéve a nagyon feldolgozottakat (fehérlisztből, vörös húsból készült dolgokat).
3/32 anonim válasza:
Ami egy állat csöcséből jön és arra hivatott, hogy a sáját kölyke megnőjjön tőle, hogy lenne egészséges?
4/32 anonim válasza:
Szerintem is egyéni tolerancia kérdése. Alapvetően nagyon jó az összetétele, de van aki nem bírja.
6/32 anonim válasza:
Nagyon jó az összetétele?
Hormonok, zsír meg víz? :D
7/32 anonim válasza:
A hormonok mennyisége kevés ahhoz, hogy beleszóljon a hormonháztartásodba.
Szerinted zsírból és vízből hogyan fejlődne olyan ütemben egy borjú? A tejben kiváló fehérjék és zsírok vannak, és ha nincs enzimhiány, akkor a laktózzal sincs semmi probléma. Emellett elég sok mikrotápanyag is van benne.
8/32 anonim válasza:
3-as
Ja, a macskám is csak sörözni szokott, mert ő olyan okos, hogy nem eszi meg más tejét.
9/32 anonim válasza:
Ha tejjel itatod a macskád, az nem az ő eszessége, hanem a te lelki szegénységed bizonyítéka...
10/32 anonim válasza:
Más élőlény emlőmirigy váladékát inni szerintem nem finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!