előre mondom még semminek se néztem utána, de amíg csak tejben oldódott a táp kieg, addig egészséges volt.
Szerintem nem forralják fel, de a vitamin az eltűnik belőle, de a hormon nem? Nem értek hozzá.
Az biztos hülyeség, hogy a sav bontja a csontot, ebbe nem megyek bele, a lúgosítással egy kategória, erről van egy vágó istván youtube rész is.
Én úgy vettem észre a tejtől kevesebb rossz fogam van, talán savcsökkentő, ebbe nem mennék bele, nem értek hozzá.
A tejre rá van írva, kétszer annyi fehérje van benne, mint zsír, ami nagyon minimális, szinte 0.
Innentől az összes többit amihez nem értek hülyeségnek tartom.
"ma 17:15"
Ez aztan egy jol informalt, ertekes hozzaszolas volt! :D
ha a tejben forralás után marad benne hormon, antibiotikum, ha egyáltalán volt benne, akkor a csirke, disznóhúsban többszöröse marad főzés után. és mivel azt nagyságrendekkel többet fogyasztunk úgyis mindegy ...
végülis van amit nem cáfoltam meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!