11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. máj. 8. 18:29
12/15 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem olyan egyértelmű, mint ahogy páran beállítják, szerintem nincs semmiféle tudományos konszenzus arról, hogy egészségtelen lenne. Komoly érvekkel és statisztikai adatokkal megtámogatható álláspont az is, hogy a húsevés en bloc egészségtelen, de azért én ezt se mondanám.
13/15 A kérdező kommentje:
Igen szerintem is! Köszi!
2016. máj. 8. 19:24
14/15 anonim válasza:
Hát én mostanában egyre kevesebbet fogyasztok tehéntejet, miután utánanéztem, hogyan is "készül" - itt nem a "mama kimegy és megfeji a Riskát" tejre gondolok, hanem a tömeggyártott, tejtermelésre született állatokra, akiket aztán elfogyasztunk. Próbálom a tejet szója- mandula- kókusz- és egyéb növényi tejjel helyettesíteni.
15/15 anonim válasza:
Többszáz éve issza az ember, majd az utóbbi pár évtizedben kémiai kutatások során páran bizonyítják, hogy egészségtelen. Hát én egyelőre a kémiai kutatásokkal szemben vagyok szkeptikus....
Mi baj lenne azzal az élelmiszerrel, amit évszázadok óta fogyasztunk?
Akkor a tojást miért esszük meg? Az más állat szaporodásához szükséges dolog...
Sőt, ennyi erővel a gyümölcsöt miért esszük meg, lényegében az kell a növények szaporodásához???
Egyébként tényleg csökkenti a gyomorsavat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!