Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Egészséges tudok igy maradni...

Telihoold kérdése:

Egészséges tudok igy maradni 15évesen?

Figyelt kérdés
15eves vagyok lassan 16 154cm es 44kg, de ugy dontottem hogy formalni szeretnem az alakom es ha felnovok Fitnesszel szeretnek foglalkozni. Es mar most elkezdtem ugy taplalkozni, vagyis mindenbol kaloriamenteset eszek, teljes kiorlesu kenyereket meg sok gyumolcsot es szinte csak izesitett vizet iszok egyedul anyanak a fotetelet eszem meg mert az telleg muszaj. Es a anyaek azt mondjak ez igy nem helyes mivel meg fejlodom de rendszeren mozgok is, napi 6-7kmt setalok vagy biciklizem mindennap van tesi oram es itthon este 35perc torna. Sokan mondjak hogy sovanyka vagyok es hizzak de en nem szeretnek en ezt az alakot is meg formalni szeretnem es telleg rahangolodni arra ami telleg erdekel es amit szeretek de kozben felek hogy nem fejlodom rendesen. Oszinte velemenyeket kerek segitseget es tanacsokat is elfogadok!!
2016. ápr. 29. 20:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem azt edd,amit megkívánsz. A szervezeted jelez mire van szüksége. Ezt nem egészséges megtagadni magadtól. Az nem baj,hogy próbálod tudatosan megválasztani,mit eszel,itt értem ez alatt,hogy nem eszed zacskószámra a chipset,meg iszod az energiaitalt. De fontos,hogy változatos maradjon az étrended,bevidd a megfelelő kalórianennyiséget,vitaminokat,ásványi anyagokat. A fejlődő szervezetnek energiára,zsírokra is szüksége van,szerintem nem tanácsos direktbe diétás termékeket enned. Vagyis nem kizárólag ilyeneket csak.
2016. ápr. 29. 20:47
 2/2 anonim ***** válasza:

" mindenbol kaloriamenteset eszek"

Ezt hogy csinálod?

"egyedul anyanak a fotetelet eszem meg"

Anyád kalóriamentesen főz?

Akkor már nem nagyon élnétek.

Ha már fitnesszel akarsz foglalkozni, legalább az alap dolgoknak nézz után (pl. mi az a kalória).

Ízesített víz? Legfeljebb ha te magad csinálod.

16 évesen a sulival foglalkozz, azzal, hogy mozogj, azzal, hogy mindent vigyél be a szervezetedbe, amit kell, különben megizélheted a fitneszedet, mert egy nyüzüge senki leszel, aki a futópadon nem bír 10 percnél többet.

Télleg... basszus, az TÉNYLEG.

(Ha olyan veszettül érdekel a fitnesz, agyilag is legyél ott, mert különben egy kis hülye ugri-bugri leszel csak.)

Pl: a teljes kiörlésű csak lassabban szívódik fel, de a ch tartalom ugyanaz, mint a fehér kenyérnek

A gyümölcsökben sok a cukor, inkább csak de. egyed, a zöldséget bármikor.

Szép dolog a 6-7 km SÉTA, de nem való semmire (mármint a te szempontodból).

Sokszor egyél keveset, stb-stb.

A gugli a barátod, sokat tanulhatsz. Sokkal többet, mint itt a gyk-n.

Sok sikert hozzá!!!

(De ne vidd túlzásba, kölök vagy még. :))

2016. ápr. 29. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!