Ez a reggeli mennyire egészséges / egészségtelen?
Azt mondják az jár jól, aki "bereggelizik". Én is így teszek, ez szerintetek jó reggeli? Min kell változtatni?
3 db baromfivirsli
Egy bögre kakaó
5 szelet abo nett
1 db alma
A virsli kocsonyásított víz, meg vágóhídi hulladék. Én akkor sem enném, ha mást nem lehetne kapni :)
Bár sajnos ez a megvásárolható árú felvágottak zömére elmondható.
Ha valóban egészségesen szeretnél enni, akkor a nyersfajta tartósítószermentes sonkákat, kézzel készített szendvicskrémeket ajánlom. Mi szinte csak az utóbbit esszük férjemmel, minden felvágottról, margarinról leszoktunk.
Mi a hússzükségletet a főétkezésekkel biztosítjuk :)
Persze, nem mondom, hogy az ember nem csábulhat el néha egy-egy finom szalonnára, de a hétköznapokban jobb elhagyni.
Hacsak nem házi. Hidd el, ha tartósítószermentes, disznóvágásból származó dolog, még a szalonna is egészséges.
Utolsó, a legtöbb gyümölcs kevésvé emeli a vércukrot, mint az említett zabkása, és egyéb gabona termékek. Az abonett sokkal rosszabb ilyen szempontból. Ráadásul egy alma.szénhidrát tartalma.sehol nincs egy zabkásához képest. Az egész reggeliből pont ez az egyetleb, ami ér valamit, tele telített zsírral, az abonett gyors ch, a kakaó gondolom cukros, de ha nem is az, a tej miatt amúgy is jó nagy inzulinválasza lesz.
A virsli ipari hulladék,
6-os, honnan vetted, hogy nem jó, ha reggel megemeli bármi a vércukorszinted?
A szénhidrát kell az agynak és a szervezetnek. Valamiből kell az energia. A lassan felszívódó fajták, a legtöbb gyümölcs alkalmas erre a célra.
Ha minden reggel almával kezdenél kávé helyett, talán fittebb lennél, a koffeinhez hozzászoksz egy idő után :)
Ezt nekem viszont mind doki mondta.,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!