Ma este összeírom, hogy mit ettem a nap folyamán. Valaki lenne szíves nekem kiszámolni a kalóriaértékét a mai bevitelnek?
Figyelt kérdés
Szeretném, ha valaki kiszámolná nekem, s ebből megtanulnám én is, hogyan is kell pontosan. Ha esetleg valamiféle "káros", vagy "szemétkaját" vittem be a nap folyamán, legyetek szívesek szólni és tanácsolni helyette valami mást (ami megfizethető árú)!2015. jan. 26. 08:14
1/4 anonim válasza:
A kalória bázis .hun ha beirosgatod,akkor kiszámolja,kalóriát,szénhidrátot,feherjet is.próbáld meg
2/4 A kérdező kommentje:
Ma 1193.99 kalóriával többet égettél el, mint amit bevittél.
Ez nagyon szép eredmény, de tanácsolnám, hogy egyél többet, a Napi keretedbe bőven beférne. Ha nagyon kínzod magad, az rossz közérzethez, fáradékonysághoz vezet.
Ebben az ütemben heti 1.09, havi 4.65, fél év alatt pedig 28.38 kg fogyást lehet elérni.
Ezt adta eredményül a KalóriaBázis.hu!
2015. jan. 27. 11:16
3/4 anonim válasza:
Hogy állitottad be?Ha minden kaját szépen beirsz,akkor estére látod mennyi kalóriát fogyasztottál el.
4/4 A kérdező kommentje:
Reggeli: egy szelet vajaskenyér (fehérkenyér), 2 szelet Zala felvágottal
Tízórai: egy darab alma
Ebéd: káposztás rántotta, szója szósszal (3db tojás)
Uzsonna: egy darab alma
Vacsora: párolt zöldség, szója szósszal (répa + borsó)
Folyadékbevitel
2*0,5 liter tea (méz + facsart citromlé ízesítés)
7 dl víz (+multivitamin pezsgőtabletta +extra C vitamin)
7 dl víz
Mozgás: karate (1 óra)
2015. jan. 29. 06:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!