Egy 16-17 éves lánynak mennyire lenne egészséges/egészségtelen a napi egyszeri vagy kétszeri minimális étkezés?
Igen,ez az.
Nagyon nem egészséges, és nem tudom elhinni egy kamaszlány hogy lehet annyira elfoglalt,hogy még enni sincs ideje?
Ha egy fontos üzletember lennél,hihetőbb lenne,de még nekik is van kajaszünet.
Tönkre vágod az epédet is,arról nem is beszélve,hogy nem fejlődsz majd normálisan, ilyen korban a legfontosabb a megfelelő táplálkozás.
Ezt nem bántásból írom,de ahogy elolvastam a kérdésed eléggé felhúztam magam, változtass.
A napi 1 étkezés teljesen normális, a 2 már bőséges.
Az egész napos zabálás, amit nyugati étrend néven csinálunk (szart eszünk és azt is állandóan) teljesen egészségtelen szokás. Az időszakos böjt teljesen normális lenne, tehát mondjuk napi 1 vagy 2 étkezés.
Aki egészséges és normális ételeket eszik, az bírja is. Akinek nem jön be, az meg nem csinálja.
De ugye ma az elhízás és az izom a divat. Na most testépítéshez is zabálni kell egész nap, elhízáshoz is. De az egészséges a kevesebb étkezés lenne. Kevesebb étkezéssel is pont be lehet vinni a szükséges tápanyagokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!