Miért van olyan rossz íze mindennek, ami egészséges és miért egészségtelen minden, ami finom?
Figyelt kérdés
2014. dec. 30. 13:30
1/5 anonim válasza:
Cseresznyénél , meggynél , dinnyénél , banánnál , paprikánál , fokhagymánál , rozs cipónál stb mindennél ezt érzed ? Az ízfokozós dolgoknak a megtévesztés a lényege .
2/5 anonim válasza:
Feldolgozott élelmiszerekben: aromák, ízfokozók tévesztik meg az agyad.
Gabonáknál, tejtermékeknél: természetes pszichoaktív anyagokat tartalmaznak.
Cukor fizikai függőséget okoz.
Ezek miatt könnyű rászokni ezekre, ahogy mondod, finomak.
De a zöldségek ízét is meg lehet tanulni élvezni, húsféléket pláne.
3/5 anonim válasza:
Szupernormális inger, megszaladási jelenség.
4/5 Kései Sirató válasza:
AZért nem mindenre igaz ez, améz is finom és eléggé intenzív íze van, és vannak finom gyümölcsök is, ahogyan más is írta, az ízfokozók rontják el az ízlelésünket.
5/5 A kérdező kommentje:
A mézt sem szeretem.
2015. jan. 17. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!