Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért van olyan rossz íze...

Miért van olyan rossz íze mindennek, ami egészséges és miért egészségtelen minden, ami finom?

Figyelt kérdés

2014. dec. 30. 13:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Cseresznyénél , meggynél , dinnyénél , banánnál , paprikánál , fokhagymánál , rozs cipónál stb mindennél ezt érzed ? Az ízfokozós dolgoknak a megtévesztés a lényege .
2014. dec. 30. 13:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Feldolgozott élelmiszerekben: aromák, ízfokozók tévesztik meg az agyad.


Gabonáknál, tejtermékeknél: természetes pszichoaktív anyagokat tartalmaznak.


Cukor fizikai függőséget okoz.


Ezek miatt könnyű rászokni ezekre, ahogy mondod, finomak.


De a zöldségek ízét is meg lehet tanulni élvezni, húsféléket pláne.

2014. dec. 30. 13:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Szupernormális inger, megszaladási jelenség.
2014. dec. 30. 17:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 Kései Sirató ***** válasza:
AZért nem mindenre igaz ez, améz is finom és eléggé intenzív íze van, és vannak finom gyümölcsök is, ahogyan más is írta, az ízfokozók rontják el az ízlelésünket.
2015. jan. 16. 12:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
A mézt sem szeretem.
2015. jan. 17. 18:24

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!