Mennyi idő alatt alszik meg a 1,5% zsírtartalmú UHT tej?
Figyelt kérdés
2013. febr. 14. 19:42
1/3 anonim válasza:
sajnos soha. :/ annyira kezelt, hogy csak megromlani fog valamikor.
2/3 anonim válasza:
A homogénezett tej nem alszik meg a kezelés miatt!
3/3 anonim válasza:
Ha enzimet adsz hozzá, akkor perceken belül.
Ha tejsavbaktériumokat, akkor a baktériumok számától, fajtájától és a hőmérséklettől függően órák, napok alatt.
Alapból közel steril az ilyen tej, ugyan kérdezné sok ember hogy minek, úgy sem iszunk tejet, minek hőkezelni, dobozolni.. én már ilyet nem is kérdezek.. az UHT tej úgy lett kitalálva, hogy ne legyenek benne savanyító mikrobák, sem savanyú sem édes alvadás nem történik vele magától. Ha baktériumok kerülnek bele, akkor a baktériumok fajtájától függően persze elkezdődik valami történés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!