Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől van ez, hogy ennyit alszik?

Mitől van ez, hogy ennyit alszik?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi okozza, de a barátom állandóan aludna. Van hogy eljön hozzám, és egyszerűen ahogy elfekszik az ágyon már alszik is. Teljesen mindegy neki, hogy délelőtt van, délután, vagy este. Hétvégén pl. itt aludt nálam, és este fél 8-kor már aludt, másnap délután 1-kor kelt fel. Hiába ébresztgettem. Volt pl. olyan is, hogy este 7-kor elbólintott, és fel akartam ébreszteni egy óra múlva, de annyira mélyen aludt, hogy nem is reagált rá. Otthon náluk ugyanezt csinálja. Már nyúztam egy ideje, hogy nézesse meg a vérképét, mert hátha vérszegény és azért van. El is ment, de a vérképe tökéletes. Mi okozhatja ezt az állandó álmosságot nála? Nem hiszem hogy normális hogy valaki ennyit aludjon.
2013. jan. 14. 09:25
 1/2 anonim ***** válasza:
téli depresszió?
2013. jan. 14. 10:20
 2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos nem csak most télen van ez! Nyáron is ugyanez volt :(
2013. jan. 14. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!