Normális ha ennyit alszik?
Barátnőm miután hazamegy az iskolából alszik kb. két órát. Csak nekem furcsa, hogy ilyen korban még szükséges neki a délutáni alvás? Egészséges ez egyáltalán??
15/L(a barátnőm is annyi)
Mért ne lenne normális??
Én kiskoromban sosem aludtam délután, most meg ha hazaérek suliból (kb 8.-os korom óta), alig várom, hogy bírjak aludni. Suliba is azzal vigasztalom magam hogy ha hazamegyek birok aludni:DDD
amúgy én van, hogy hazaérek délután 2kor, és egész este 10ig alszok...:)
mondjuk, nálam közrejátszik, hogy én éjszaka hétköznap 2-4 között alszom el, és fél 7kor kelek.
Egyébként nekem kb nincs is olyan ismerősöm, aki ne imádná a délutáni alvást, suliba is szinte az összes osztálytársam hazamegy, és alszik :)) nekem inkább te vagy fura:D
15L
Nekem ez év elején volt így, hogy olyan iszonyatosan fáradt voltam, hogy minden délután ledőltem aludni egyet.
17F
Persze, hogy normális!
Te mennyit alszol esténként? Nem szoktál álmos lenni, mikor hazaérsz a suliból?
Engem sokszor annyira lefáraszt az iskola, hogy ahogy hazaérek, megebédelek, és már dőlök is az ágyba. :)
Volt, hogy tudtam, másnap dolgozatot írunk bioszból, de annyira rohadtul fáradt voltam, hogy alvás nélkül meg sem tudtam volna tanulni. Ahogy hazaértem, aludtam is, este 11-kor felkeltem, megfürödtem, tanultam hajnali 1-ig, aztán újra aludtam. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én állandóan álmos vagyok, legszívesebben mindig csak aludnék. :D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!