A teljeskiörlésű búzaliszt mennyivel egészségesebb a sima fehér lisztnél?
"Az emberiség hatalmas tévhitben él (nem csak ezzel kapcsolatban)."
Igen! Alapvetően a takarmány elemeire való boncolgatása. Ami szerves eredetű, abból emésztésünk során olyan agyagok keletkeznek, amire a szervezetnek szüksége van. Tehát felesleges táplálékunkat adalékoznunk, mert az adalékok elsalakosítják a szervezetet.
A steril körülmények között nevelkedett gyermekből soha sem lehet egészséges felnőtt. Nem véletlen, hogy a médiában így tukmálják a műkajákat! Hogy vedd meg mellé az étrend-kiegészítő tablettákat is. A nagyüzemi tartósítások, a nátriumbenzonát már egetverő méreteket ölt. Erre kéne odafigyelni, hogy több a piacról származó alapanyagokból készült étel kerüljön az asztalunkra.
Voltam egyszer pizzafutár. A pizzás a feltéteket konzervekből készíti, mert elő van írva, hogy nem használhat pl. nyers alapanyagot.
Ezzel tulajdonképp az a baj, hogy a tartósítószerek (antioxidánsok) az emésztésből is elvonják az oxigént, tehát emésztésünk alapjáraton is tökéletlenül zajlik.
Aztán egy lakoma után bűzlünk mint borz! Nem ehetünk hagymát, fokhagymát, tojást, stb. mert társaságban nem illik bűzleni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!