Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 3hete fogyókúrázom és mostanra...

3hete fogyókúrázom és mostanra eléggé felborult az anyagcserém, mi lehet a gond? (étrend lent)

Figyelt kérdés

Étrend:

Reggeli: 3tojásos rántotta zöldséggel+1paprika+1paradicsom

V

80g nestle fittnes, tejben.

Ebéd: Csirkemell v halfilé párolt zöldség és rizzsel

4-kor a maradék rizs. 19:00-kor 110g túró egy fél vaníliás cukorral.

Emellett heti 5x súlyzós edzés..kardiózni még csak 6x voltam összesen..nagyon nehezen veszem rá magamat..

FOGYNI szeretnék!

2015. aug. 6. 20:58
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
A kevés székletet mondjuk nem értem, mert eszel zöldséget, sokat mozogsz. Lehet, hogy már túl kevés a kalória? Kb. hány g a rizs? Esetleg egy kis zsírt még lehet, hogy nem ártana berakni. Van hozzáadott zsír valamiben, vagy csak a három tojás, hús, és túró zsírtartalma amit beviszel? Lehet, hogy egy kis lenmagolajat be kéne csempészni valahova.
2015. aug. 7. 14:45
 12/29 anonim ***** válasza:
Heti 5 súlyzós edzés egyébként biztos, hogy kell? Nem érzel túledzettséget? Fáradtság, kedvetlenség, fájdalom itt-ott nincsenek?
2015. aug. 7. 14:46
 13/29 A kérdező kommentje:

A bal vállam fáj, de az ízületi probléma. Egyébként amióta edzek, és már formálódik a felaőtestem, jobb a közérzetem.

Mondjuk nem olyan, mint amikor egy jó Judo edzés után leülök hulla fáradtan, de azért kicsit jól esik.

2015. aug. 7. 15:32
 14/29 A kérdező kommentje:
Ja, egyébként csak olyan este 10-11fele kezdek el éhezni,..úgyhogy nem hiszem h túl kevés a kaja..meg fogyásnál nincs is túl kevés kalória :D
2015. aug. 7. 15:37
 15/29 anonim ***** válasza:
De van túl kevés kalória. Ha túl keveset viszel be, lelassul az anyagcseréd, hosszú távon talán még hiánybetegségeid is lehetnek, hormonális gondokat okozhat. Heti 0,5-1 kg fogyást javasolnak maximum. A kalóriadeficitre olyan 500 kcalt szoktam olvasni ajánlottként.
2015. aug. 7. 22:41
 16/29 A kérdező kommentje:

500kcal-t viszek be egy nap? Lol

Azthittem kómás betegeknek is 1000-1200 körül van az adag, pedig ők nem mozognak :D

2015. aug. 7. 23:37
 17/29 anonim ***** válasza:
Félreértetted. A kalóriadeficit azt jelenti, hogy annyival kevesebbet viszel be a szükségesnél, tehát naponta 500 kcal-val kevesebbet eszel, mint amennyit elhasználsz. Persze azt nem lehet tudni, hogy pontosan mennyit használsz el, de léteznek kalkulátorok, illetve pulzumérő órával lehet becsülni a sportolás alatt elfogyasztottat is. De ha heti 1 kg-nál kevesebbet fogysz, akkor elvileg jó vagy. Amit leírtál, az elég kevésnek hangzik, bár mennyiségeket nem írtál. Nem mindegy, hogy 50 vagy 150 g a rizs, hány dkg a hal/hús.
2015. aug. 8. 09:08
 18/29 A kérdező kommentje:
Tegnap pl 40g rizst ettem egy 88g-os csirkemellel. Megsóztam és borsoztam.(ebédre)
2015. aug. 8. 09:14
 19/29 anonim ***** válasza:
Gondolom nyersen méred a dolgokat. Számold ki a kalóriát, szerintem nagyon kevés lesz. Kómás beteg szinten eszel. :)
2015. aug. 8. 11:02
 20/29 A kérdező kommentje:

Dehogy kevés, úgy megduzzad a rizs, hogy alig bírok vele am a csirkét azt már pirítva mértem ~9dekának

De ha kevés is, nem érzem annak... Csak néha rámjön, hogy betolnék egy lángost a többiekkel, vagy ennék vajas kiflit reggelire stb.. :( xDD

2015. aug. 8. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!