Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Életmód váltásba kezdtem, le...

Életmód váltásba kezdtem, le akarok adni kb 10 kilót, az edzést már elkezdtem csinálni, nagyobb gond a helyes táplálkozással van.30 éves,70 kilós nő vagyok, már van egy gyerekem. A szülés óta méginkább nehéz fogynom. Hogyan érkezzem?

Figyelt kérdés
Kb 20 éves koromig nagyon gebe voltam , aztán fogamzásgátlótól híztam , hasra, csípőre, meg dagadt lett a fejem, aztán mikor nem szedtem javult kissé az összkép, 27 évesen lettem terhes, akkor 62 kg voltam, 80-Al mentem szülni, nagyin vizesedtem, szülés után már nem szedtem tablettát, ennek már 3 éve mégis ugy nézek ki mint aki kb most is terhes. Nagy puffadt a hasam, ez ami legjobban zavar meg a toka... 3 hete eljárok edzeni , heti 2szer Hot Iron, egyszer sima futópad és bicikli,meg taposó, Itthon is sulyozok , de a kajáláson kellene változtatni mert még sajna semmi változást nem látok sem súlyban sem alakomban..miket iktassak ki az étrendemből, kenyeret mivel pótolhatnám, és folyton rágcsálnék, ropi, csoki helyett mit nassoljak? Húst csak csirkemellet ehetek? Félék hogy nem fogom tudni tartani a diétát, mert nem tudom hogy birom majd az éhezést. Adnátok biztató tippeket, írnátok jo étrendet?

2014. febr. 9. 22:19
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
Napi 1200 kalóriánál ne egyél többet. Édességet ne egyél. Kenyér helyett, barna kenyeret egyél leginkább csak akkor, ha már nagyon kivagy. Halat és csirkemellet, illetve zöldséget minden mennyiségben. Ha rágcsálni van kedved egyél egy almát, vagy sárgarépát, zabpelyhet, kölesgolyót.
2014. febr. 9. 22:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Bármilyen fogyókúrában 20% az edzés, 80% az étkezés.

Az 1200 kalóriás érték nem jó tanács (a többi amit írt az első az jó volt). Egyéni napi kalóriaszükséglettől függ, hogy mennyit ehetsz (ennél a kalóriaszükségletnél kevesebbet tilos, mert lelassul az anyagcseréd és kevesebbtől is hízni fogsz). Legjobban akkor jársz, ha komolyan gondolod, ha tanácsot kérsz egy dietetikustól. Ha nem akarod ezt, akkor kalkulátorral kiszámolhatod kevésbé pontosan: [link]

2014. febr. 9. 23:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia!Nem éhezni kell, válassz olyan módszert, amivel nem éhezik a szervezeted és hatékony, nem kúra, hogy utána még több kiló ugorjon Rád.Ha érdekel egy jó orvosi előadás a fogyiról, akkor szíveselküldöm emailben.Sok sikert!
2014. febr. 9. 23:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Kenyér helyett abonett, puffasztott rizsszelet, nasinak répa, és sok víz. Egy ismerősnek nasi ellen az jött be, hogy minden étkezés után fogat mosott.
2014. febr. 10. 01:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, jó tippeket adtatok, igyekszem megfogadni, ma elmentem a pékség előtt és majd megőrültem az isteni kakaós,fahéjas csiga illatától, annyira nehéz megállni, hogy ne bűnözzek, de van akaraterőm szóval kibírom, ilyenkor mivel pótolhatnám a szénhidrát utáni vgyat? Ezt a fogmosásos dolgot is kipróbálom..
2014. febr. 10. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!