Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A vegetáriánusok csoportokra...

A vegetáriánusok csoportokra oszlanak?

Figyelt kérdés

Úgy értem,hogy vannak olyan vegetáriánusok,akik csak húst nem esznek,de tojás,tejet,sajtot,túrót esznek?

Szóval tej termékeket?

Mert nem tudok erről semmit. Elgondolkodtam ezen.

De tulajdonképpán rájöttem,hogy nem tudok semmit a vegetáriánusok ról...Köszönöm a válaszokat :)

15/L ^^

2015. márc. 1. 18:03
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A vegetarianizmus fajtái

1. Szigorú vegetáriánus vagy vegán étrend:

A vegetarianizmust következetesebben megvalósító gyakorlat. Nem fogyasztanak húst se állatoktól elvett tejet, tojást és méhészeti termékeket, valamint kerülik az állatokon kísérletezett kozmetikumokat stb.

2. Ovo-vegetáriánus:

Hústerméket nem, de tojást fogyaszt.

3. Lakto-vegetáriánus:

Húst, tojást nem, de tejtermékeket fogyaszt.

4. Ovo-lakto vegetáriánus:

Csak a húsételeket nem fogyasztja, tejterméket, tojást és egyéb állati eredetű termékeket (pl. méz) igen.

Én a 4.fajta vega vagyok :)

2015. márc. 1. 18:10
 2/2 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm.

Választ kaptam a kérdésemre.Azt hittem,hogy semmilyen más állati eredetű terméket nem fogyasztanak.

A négyesre gondoltam... Vagy is ezekre gondoltam. TÉnyleg köszönöm^^

2015. márc. 3. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!